Onnea murut! 8kk synttäripäivä.
Miten on mahdollista että ilmoituksessa niin vauvat ja meille rantautuneet karvapallot ovat nyt n.4kg painavia möllejä jotka hyppäävät mahani päälle ja saavat minulta ilmat pihalle! Hetki sitten ne mahtuivat vielä käteeni ja kahden kissan kantaminen yhdellä kädellä oli lasten leikkiä!

Miten ne olivatkaan niin pieniä!!? Toisaalta, ihanaa että ovat jo isoja. Ihanaa että tunnen kissani persoonat ja luonteen. Ovat kasvaneet tutuiksi. Nautin miten erilaisia ne ovat, miten heille on kehittynyt omat tavat ja luonteet. Miten erillainen ääni heillä on ja miten tunnistan yöllä pimeässä kissani kehräyksen perusteella. Ihanaa että yhteys välillämme on vahvistunut ja kehittynyt. Ihanaa että eivät ole enää niin rääpäleitä. Ihanaa että ovat söpön lisäksi kauniita.

Ikää on 8kk ja molemmat ovat jo ison kissan näköisiä. Atlasksesta on muodostunut vedellä leikkivä, utelias ja melkoisen aktiivinen poika. Vegasta on tullut hellyyttävä sylikissa joka vain kaunistuu. Molemmat ovat sosiaalisia ja rohkeita, luonteeltaan kenen tahansa unelmakissoja.

Käsittämätöntä miten nopeasti aika menee.
 Toisaalta, tämä on parasta aikaa elämässäni tähän mennessä. 

2 kommenttia

  1. Hyvää eläinten viikkoa sekä syntymäpäivää komeille otuksille! :)

    VastaaPoista
  2. Kissat vain komistuu, vaikka ovat isoja jo, mutta niin ihanan persoonallisia. Ottamasi kuvat mm kissoista ovat hyvin onnstuneita. T: äiti

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top