Carrot Cake Pancakes


Porkkanaletut ovat mitä ihanin aamupala! Hieman täyteläisempiä kuin tavalliset, mausteisia ja makeita. Reseptin nappasin päästä tehdessä mutta toimi niin hyvin että oli pakko pistää ylös. Tarjoilin nämä sellaisenaan, kevyesti siirapilla kostutettuna. Paras vaihtoehto on kuitenkin esim. cashew-kerma ja pähkinät!

Porkkanaletut:

1.5 keskikokoista porkkanaa
3dl vehnäjauhoja
0.5banaani tai 1tl no-egg jauhetta
0.5dl sokeria
1rkl siirappia
1/4tl inkivääriä
1/4tl kardemummaa
1/2tl kanelia
1tl leivinjauhetta
ripaus muskottipähkinää
1dl soijajogurttia, vanilja- tai maustamaton
3dl soijamaitoa
1/2tl vanilja-aromia

Raasta porkkana hienoksi, sekoita se kuiviin aineisiin huolellisesti. Jos käytät no-egg jauhetta, sekoita se kuiviin aineksiin. Jos banaania, soseuta se jogurtin kanssa. Jos kumpaakaan ei ole, letut onnistuvat ilmankin.

Sekoita kuiviin aineksiin märät aineet. Paista keskilämmöllä runsaassa öljyssä. Valmistuvat nopeasti ja helposti!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top