Kaverikuva

Yhteiskuvayritys kissan kanssa: kuvat ovat sumeita, kissasi alkavat painimaan sylissäsi, kukaan ei katso kameraan, joku putoaa, kamera putoaa, kissa karkaa, toinen kissa karkaa, ajastin ei toimi, näytät tyhmältä, näytät tyhmemmältä kuin edellisessä kuvassa, kaikilla on silmät kiinni, kissat ovat hyvin mutta sinä näytät edelleen tyhmältä... 

Mielessä tietenkin pyörii ihanat portretit omistajista ja nätisti poseeraavista lemmikeistä. 

Tulos: Sinua ärsyttää, kissoja ärsyttää vielä enemmän, ei yhtään onnistunutta kuvaa, kissasi välttelevät sinua pidemmän aikaa, olet naarmuilla, koet olevasi epäonnistuja, mietit miten kissasi varmaan vihaavat sinua, angstaat, katsot pahasti pöydäällä odottavia koulukirjoja, mietit mitä muuta voisit tehdä vältelläksesi niitä...

Kun tavoittelet yhteiskuvaa kattien kanssa ota myös huomioon että heidän kärsivällisyytensä ei ole ikuinen ja yrityksiä on rajallinen määrä. Tee siis vain se mitä sinun pitikin tehdä, opiskella ja luovuta ajoissa. 

t. Liisa ja epäonnistunut kaverikuva7 kommenttia

 1. hih! Tuhoon tuomittu idea ;) Hyvä jos muutaman kerran vuosikymmenessä saa edes yhdestä kissasta edustavan kuvan, saati sitten useammasta ja vielä itsestään. Täytyypä joskus näyttää millaisia omat söpöseni ovat.

  VastaaPoista
 2. Haha :D Meidän lemmikki ei ole rimpuilevaa laatua vaan ristisuuta voisi nopealla vilkaisulla luulla huopatossuksi! Ei ne kuvat siltikään onnistu :)

  VastaaPoista
 3. Enpä ole koskaan kokeillut kuvata itseäni ja kissoja samaa aikaa :D Mahtaa olla vaikeaa..

  VastaaPoista
 4. Ahhhahhahhaa!! :D Kiitokset perjantaiaamun nauruista!

  VastaaPoista
 5. niin totta! aina jollain on silmät puoliummessa, koira heiluu, kamera heiluu, koira nuolee omistajan naamaa tai omaa privaattialuettaan, kamera ei tarkenna mustaan piskiin.. sitten yrität ottaa kuvaa, jossa olet yksin ja kyllähän se piski änkee kuononsa silloin mukaan :D välillä on vaan parasta luovuttaa.

  VastaaPoista
 6. toivo elää ja mä onnistun tässä vielä! tenttejä tulossa joten kuvailuhetket varmaan houkuttaa lähiaikoina...

  VastaaPoista
 7. Haha, tässä kuvassa oon kyllä omanlaista tunnelmaa! Omakuvan ottaminen on hankalaa jo ihan sellaisenaan, parin elävän kohteen lisääminen yhtälöön nostaa haasteellisuuden epäilemättä aivan uusiin sfääreihin.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top