Ruusukaali-kikhernelisuke:
1pkt ruusukaaleja
1tlk kikherneitä
1rkl sweet chili kastiketta
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
mausteita
suolaa
Jos käytät tuoreita ruusukaaleja, suosittelen kiehauttamaan ne ennen paistamista. Minulla oli pakastekaalit, jotka kaadoin suoraan pannulle oliiviöljyyn paistumaan. Murskaa joukkoon valkosipuli ja lisää chilikastike. Paista kunnes ruusukaalit ovat saaneet väriä.
Kuivaa kikherneet huolella ja sekoita niihin tilkka öljyä ja mausteita. Käytin grillimaustetta, chiliä ja yrttejä. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 45min, 200 asteessa välillä sekoitellen.
Kaada kikherneet ja ruusukaalit tarjoiluastiaan ja tarjoile mielellään kuumana!
Ei kommentteja
Kaunis kiitos kommentista!