Ruusukaalia ja paahdettuja kikherneitä

Uuden mustan sivulla oli tänään 3 x parempaa naposteltavaa. Yksi näistä oli paahdetut kikherneet. Näitä olen tehnyt ennenkin mutta kärsimättömyyteni vuoksi pitänyt uunissa aivan liian vähän aikaa. Nyt noudatin ohjeita ja tulos olikin sen mukainen. Kultaiset ja rapeat kikherneet! Ovat ihania tietenkin sellaisenaan, mutta myös salaattien ja lisukkeiden joukossa.

Ruusukaali-kikhernelisuke:


1pkt ruusukaaleja
1tlk kikherneitä
1rkl sweet chili kastiketta
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
mausteita
suolaa

Jos käytät tuoreita ruusukaaleja, suosittelen kiehauttamaan ne ennen paistamista. Minulla oli pakastekaalit, jotka  kaadoin suoraan pannulle oliiviöljyyn paistumaan. Murskaa joukkoon valkosipuli ja lisää chilikastike. Paista kunnes ruusukaalit ovat saaneet väriä.

Kuivaa kikherneet huolella ja sekoita niihin tilkka öljyä ja mausteita. Käytin grillimaustetta, chiliä ja yrttejä. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 45min, 200 asteessa välillä sekoitellen.

Kaada kikherneet ja ruusukaalit tarjoiluastiaan ja tarjoile mielellään kuumana!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top