Haaste

Minut on haastettu ja saan vihdoinkin aikaiseksi vastata tähän! Tämä nyt ja seuraavaksi lupaan vastata myös Nonniksen haasteeseen, kuvineen päivineen!

1. Mitä näet lähimmästä ikkunasta juuri nyt?

Näen kerrostaloja, puita ja valitettavasti parkkipaikan. Näen myös niiden ylitse, kauas. Onhan kuvakulma 9 kerrkoksen ikkunasta. Eilen näin harmikseni vastapäisen talon asukkaan alasti...

2. Mitä näet peilistä?

Olen tällä hetkellä ei-niin-viehättävässä kunnossa. Tulin juuri ulkoa ja halusin nähdä kotimatkalla jaksanko juosta portaat ylös ysiin asti. Jaksoin, mutta peilistä katsoo vastaan hikinen parikymppinen jota en todellakaan pokaisi baarista. Tukka pikkumyy-style nutturalla, jota en ole saanut pariin päivään takuista selväksi. Kai minullakin on päiväni mutta tämä ei ole yksi niistä.

3. Kuinka kauan olet blogannut ja miksi?

Olen blogannut varmaankin kolme vuotta? Aloitin alunperin siksi, että halusin saada reseptini talteen ja liittää joukkoon muutaman kommentin. Itseäni varten siis. Mukaan tarttui muutama lukija vaikka en ole sen suuremmin blogiani mainostanut, edes kavereilleni. Edelleenkin teen tätä itseäni varten mutta myös rakkaudesta ruoanlaittoon ja innostuksesta uusien kokkausjuttujen kokeiluun. Tällä tavalla saan myös taltioitua parhaat onnistumiset.

4. Mitä asioita blogissasi et käsittelisi/ paljastaisi?

Vaikea sanoa. Minulla ei ole tapana kirjoittaa kovin tarkkaan yksityiselämästäni, mutta koska tämä on ruokablogi se tuskin ketään kiinnostaakaan? En myöskään täyttäisi blogia omilla kuvillani. Vaikka seuraankin muutamaa lifestyle- ja muotiblogia, en ymmärrä miten toiset jaksavat valokuvata itseään päivittäin. Tai edes esiintyä valokuvassa joka on internet kelpoinen.

5. Bloggaajana varmasti itsekin luet muiden blogeja, vaikka et noita bloggaajia ole itse tavannut. Mitä 
luulet, kenen bloggaajan kanssa juttusi kävisi livenäkin kaikkein parhaiten yhteen?


En oikeastaan osaa vastata, tylsä minä! Luultavasti aika monen kissarakkaan kasvissyöjän :)

6. Mitä elämässäsi tekisit toisin, jos voisit?

En varmaan mitään. Minulla ei ole tapana katua asioita ja jos en olisi elänyt niin kuin olen, en varmaankaan olisi tässä pisteessä, tässä kodissa, näiden kissojen ja avopuolison kanssa. Olisin jossain muualla, eri kissojen ja eri puolison kanssa. Ja se ei kuulosta yhtään hyvältä.

7. Voisitko tässä iässä muuttaa ulkomaille?

Kyllä ehdottomasti, mutta en yksin. Kun pohdin opiskelupaikkaa, päätin että alalla jota menen lukemaan on oltava työmahdollisuuksia ympäri maailmaa. 

8. Mitä mieltä olet huuhaa-kriittisyydestä? 

Olen  itsekin yllättynyt mutta olen osittain samaa mieltä. Mielestäni koulujen pitäisi panostaa enemmän kriittiseen ajatteluun, mielipiteensä perusteluun ja juuri itsereflektioon. Mitään suurta muutosta ei välttämättä kaivattaisiin, mutta en kestä kuulla ''Minä olen ainakin sitä mieltä (täytä tähän suora lainaus oppikirjasta)'' -tyyppisiin ilmauksiin. Arvostan kovasti, jos ihminen osaa perustella väitteensä, mutta 
tarvittaessa myöntämään tiedonpuutteensa ja irrottautumaan väittelystä sekä sinnikkäästä inttämisestä.

9. Mitä terveys sinulle merkitsee?


Osittain vakavien sairauksien puuttumista. Ja osittain tyytyväisyyttä juuri läsnä olevaan hetkeen. Vaikka päätäni särkee, koen olevani terve.

10. Mikä on elämän tarkoitus?

Olen todella huono vastaamaan näin syvällisiin kysymyksiin!  Elämän tarkoitus on itsensä toteuttaminen, itselleen mielekkäällä tavalla eläminen ja pienistä asioista nauttiminen. Ei ole tarkoitus pyrkiä jatkuvasti johonkin muualle, vaan ympäröitävä itsensä asioilla joista voi nauttia tässä ja nyt.

11. Jatka launi onsetta: On...

se hetki kun oivallat että oikeastaan sinulta ei puutu mitään ja se mitä sinulta puuttu, et oikeasti edes tarvitse. Onni tieto että paras on vielä edessäpäin, mutta tämäkin hetki on aika hemmetin hyvä! Onni on jääräpäinen mielipide siitä että alamäkeä ei ole olemassa.

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top