Leikkitunneli kissalle


Zooplussalta oli ihan pakko tilata kissoille leikkitunneli! Kyseessä on siis kokoontaitettava, kolmihaarainen tunneli joka on hiukan kahisevaa materiaalia. Kissat innostuvat varsinkin kun sinne heittää leluja noudettavaksi. Vega leikkii tunnelissa vain jos joku leikittää, mutta silloin on hyvinkin riemukas tunnelin suhteen. Kun laitoimme tämän keskelle olohuoneen lattiaa, Naos valitsi sen ykkös hengailupaikakseen. Joskus hän viettää siinä aikansa kuten kuvassa näkyy, pää ulkona. Useimmiten kuitenkin näkyy pelkkä takamus, kun poika kököttää pää pilossa ''näkymättömänä'' tunnelissa.

Katit kurkkivat mielellään toisiaan tunnelissa ja hyökkäilevät tunnelin keskellä olevasta reiästä. Naos oivalsi että myös tunnelien haarojen ulkopuolella on kiva painautua matalaksi ja odottaa mahdollisuutta säikäyttää kaveri.

Tämä on ehdottoman kiva vaanimista rakastaville kissoille, ja usean kissan talouksille joissa harrastetaan takaa-ajoa ja hyökkailyä kissakaverin kimppuun :)! Suunnittelen myös mahdollista kissa agilitya jossain vaiheessa. Naos ainakin olisi energiatasonsa puolesta oiva ehdokas.

Tällaiset lelut toimivat todella hyvin myös niin, että kun kissat ovat erityisen levottomia, energisiä tai tylistyneitä, tunneli kaivetaan esille. Joka kerta se on yhtä jännä ja uusi juttu, vaikka olemassaolosta tiedettiinkin. Teho häviää jos se on jatkuvasti esillä joten kissojenkin leluja kannattaa vaihdella niin mielenkiinto säilyy!

3 kommenttia

 1. Voin kuvitella miten kissoilla on hauskaa tuon kanssa. Minä jätän aina pahvilaatikot (kun niitä postipaketteja tulee)kissojen kynsiin ja ne ahtautuvat ihan pienimpäänkin laatikkoon. Niissä isommissa sensijaan on mukava loikkia. Paitsi taitavat olla jo vähän vanhoja nuo minun katit, kun vähän tylsemmäksi ovat käyneet :/
  Ja tosiaan pätee näköjään kissoihin kuin myös lapsiin, että ei kannata koko ajan pitää leluja esillä niin ovat taaas mielenkiintoisempia.

  VastaaPoista
 2. Paula, meilläkin kissat rakastavat pahvilaatikoita, toisinaan niiden pureskeluakin :) Kannattaa kokeilla viedä laatikko myös toiseen huoneeseen. Sama tunneli eri paikassa on vähintään yhtä jännä kuin uusi :D Kissalogiikkaa!

  VastaaPoista
 3. Hei, tällaisen meidänkin kisu tarvitsee! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top