Uusi kahvinkeitin


Kissataloudessa josksu esineet putoavat ja menevät rikki. Näin kävi kahvinkeittimelle viime viikonloppuna, kun kissat juoksivat leikin hurmassa pitkin keittiön tasoja. Lähdimmekin siis Jubmboon, minulla mielessä uusi punainen mochamaster! Toisin kävi kun päätimme repäistä ja hankkia hieman suuremman laitteen. Kahvinjuojataloudessa tämä on todellinen helmi ja alkuinnostuksessa espressoakin on keitetty päivittäin. Miinus ajastimen puuttumisesta mutta aamuisin ei ole kovin suuri vaiva napsauttaa laite päälle, jos purut ja vesi on valmiiksi laitettuna.

Nyt meillä siis tosiaan on Krups XP2240 yhdistelmäkeitin. Tätä ihmettelimme ensimmäiseksi stokkalla. Citymarketissa löytyi yllättäen sama ja on varmaankin selvää että hintakin oli pikkuisen mielyttävämpi. Kahvi on hyvää ja ulkoasu miellyttää kovasti silmää, voitto!

Tietenkin fiilistellään myös maidonvaahdotinta ja mukeja lämmittävää tasoa kahvinkeittimen päällä. Nyt voikin juoda vähän fiinimpää kahvia. Tässä kohtaa on varmaan rehellistä kuitenkin myöntää että olen antanut kanssaeläjän keittää kahvit. Opin kyllä käyttämään tällaisia kojeita, mutta siinä menee ehkä hetkinen kun muistan että mikä vipu ja missä järjestyksessä.


Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top