Kurpitsa-mango smoothie

 Kurpitsan maku alkoi viehättämään ja houkutteli kokeilemaan tällaista syksyisen makuista pirtelöä. Itselläni on ainakin aika paljon koulustressiä, paljon tehtävää, luettavaa ja pino vain kasvaa. Hermoratojen opettelu sujuukin paremmin pirteän keltaisen smoothien äärellä. Lisäksi tämä on välipalana juuri stressivatsalle sopiva, ei turvota ei täytä liikaa mutta nälkä lähtee ja verensokeri pysyy kouluhommissa perässä.

Käytin tähän kurpitsaa joka jäi kurpitsapiirakan valmistuksesta. Eli siis uunissa kypsäksi valmistettua.

Kurpitsa-Mango smoothie

 1/2 kypsä mango
1dl pehmeäksi kypsytettyä kurpitsaa
1/2 banaani
10 mantelia
1rkl ruisleseitä
soijamaitoa tai vettä kunnes koostumus on sopiva. Itse pidän oikein paksusta!

Mausteeksi ripaus piparkakkumaustetta. Tätä voi laittaa ihan kaikkialle!

Soseuta  kaikki blenderissä ja tarjoile! Omat annokseni ovat aina reiluhkoja sillä juon mielummin vähän enenmmän kuin tuon yhden lasillisen. Maku oli aivan ihana, jos et ole varma kurpitsasta, kokeile aloittaa puolella desillä.

Kissatkin lähettävät syysterveisensä. Tällä hetkellä kovasti pyydystetään kärpästä katosta, mutta ehditään myös köllötellä, huutaa ja tapella niin kuin kissanelämään kuuluu.2 kommenttia

  1. Tämä kuulostaa hyvältä! Itsekin teen paljon smoothieita mutta yleensä maut ovat aina jotakin mustikkaista tai vadelmaista. Tämä ohje voisi olla hyvää vaihtelua! Ihania kuvia kissoistasi! :)

    VastaaPoista
  2. Uulalaa, tää vaikuttaakin tosi herkulta! Jospa jaksaisin vielä yhden kurpitsan kaupasta raahata, niin ehdottomasti kokeilen :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top