Makea chai latte soijavaahdolla!

Chai latte on hyvää, mutta en voi sietää kahviloiden versiota tästä. Kokonaan maitoon tehty makusiirappilatte joka ei ole teetä nähnytkään. Clipperiltä löytyy ihana chai latte, vihreä tee, josta on tullut ykkössuosikkin! Ei liian voimakas, ei liian makea ja vielä vihreää! Koko päivä on aherrettu, siivottu, opiskeltu ja puuhailtu. Ilta ansaitsee kyllä hiukan tuhdimman teen...

Ennakoin aikeeni ja nappasin kaupasta Air & Creamy soijavaahtoa mukaan. Mukaan ujutin jälleen sitä rakastamaani piparkakkumaustetta ja tummaa suklaata. Tulos oli ihana ja lämmittävä!

Chai Latte soijavaahdolla kahdelle


1 teekupillinen kasvismaitoa
1/3 prk air & creamy soijavaahtoa
2rkl tomusokeria
2 palaa tummaa suklaata
2 pussia clipperin green chai lattea
ripaus piparkakkumaustetta
ripaus kanelia

Vatkaa soijavaahto ja lisää tomusokeri joukkoon. Laita pakkaseen hetkeksi odottamaan käyttöä. Näin vaahdosta tulee mukavan jämäkkää.

Lämmitä mukillinen lempi kasvisjuomaasi. Vaniljan makuinen soijamaito toimisi varmasti parhaiten. Koska sitä ei ollut ja koska makeutta on muutenkin tarpeeksi, aivan tavallinen soijamaito sai kelvata. Kaada molemmat mukit puolilleen kuumaa soijamaitoa ja lisää toinen puolikas kiehuvaa vettä. Laita teepussit hautumaan ja odottele muutama minuutti. Kun vahvuus on sopiva, poista teepussit.

Mausta teet piparimausteella ja kanelilla. Raasta tumma suklaa valmiiksi, voit pudottaa muutaman ripauksen teen joukkoon antamaan makua. Lusikoi soijavaahto päälle ja ripottele suklaa koristeeksi.

Ihanan romanttinen juoma.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

1 kommentti

  1. Onnittelut! Osallistuit blogissani Helpot ja nopeat kasvisherkut -kirjan arvontaan ja olit yksi onnekkaista! Laitatkos mulle sähköpostia, niin sovitaan kirjan toimittamisesta: kamomillankonditoria@gmail.com

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top