What inspires me?

Kuten moni muukin ihana bloggaaja, minä innostuin mukaan indiedays inspiration palveluun. Olen siis tästä lähtien Kissoja & Kasvisruokaa, mutta myös Inspiration bloggaaja. Kuinka jännittävältä tuo kuullostaa! Olen äärimmäisen iloinen että minut kutsuttiin mukaan ja että tekstini arvioitiin inspiroiviksi ja hyväksi luettavaksi. Lisäksi olen super innostunut että pääsen itsekin tutustumaan uusiin blogeihin ja saamaan ideoita nimenomaan muilta suomalaisilta bloginpitäjiltä. Mukana on noin 300 blogia eri kategorioissa. Minä kuulun tietenkin ruoka ja lifestyle porukkaan! Ruon lisäksi kissoille kun ei järjestetty omaa kategoriaa...

Lokakuun aikana indidays on uudistunut ja syntyi portaali josta voi helposti napata itseään kiinnostavat jutut ja uusimmat päivitykset. Itse olen lukenut mukana olevien ruokabloggaajien päivityksiä lähes päivittäin.

Mukana olevat bloggaajat on valittu sisällön ja kuvien perustella, joten luvassa on mielenkiintoista luettavaa ja kaunista katseltavaa kaikissa kategorioissa.

Sivusto julkaistetaan pian ja tässä onkin mahdollisuus päästä VIP lukijana tutustumaan siihen!
TÄSTÄ pääset sivustolle jonka kautta voit ilmoittautua mukaan lukemaan insipiration sivustoa ensimmäisten joukossa!
 

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top