Raakasuklaan valmistuspaketti

Sain Ruohonjuurelta testailtavaksi tuotteita, ja yksi niistä oli tämä ihana raakasuklaan valmistuspaketti. Loistava idea kun ei vielä oikein tiedä mitä siihen laittaa ja kuinka paljon? Pidänkö edes raakasuklaasta? Haluanko ostaa paketilliset jauhoja ja lisukkeita kun en edes ole varma mitä teen niillä?

Tämä paketti sisältää kaiken mitä tarvitset muotteja myöten! Näin joulun alla tämähän on myös loistava lahjaidea melkein kelle vain!

Olen kerran aikaisemmin tehnyt raakasuklaata onnistunein tuloksin. Paketin sisällöstä tuli huomattavasti kermaisemmat ja täyteläisemmät suklaat kuin oma kokeiluni. Kestää varmaan kunnes oppii täydelliset suhteet ja makuyhdistelmät. Paketin sisällön lisäksi laitoin joukkoon omiakin lisäyksiä, oikeastaan hetken mielijohteesta. Olen innostunut raakasuklaan mausta ja täytyypä sanoa että pidän siitä jopa enemmän kuin tavallisesta tummasta suklaasta. Raakasuklaan maku riippuu tietenkin tekijästä. Lisäksi omatekemä raakasuklaa voittaa kokeilemani kaupan raakasuklaat mennen tullen mutta täytyy myöntää että en ole maistanut kuin ehkä kahta merkkiä.

Nyt pitää vain katsoa etten syö kaikkea kerrallaan! Testasin myös mukana tulleet muotit hiukan skeptisenä. Tulos yllätti, suklaa napsahti muotista nätisti pois eikä se ollutkaan sen vaikeampaa. Pesin muotit talteen, näitä voi käyttää toistekin. Toinen yllättävä asia oli että mukana oleva maca- jauhe ei maistu lainkaan läpi. Tämähän on tunnetusti hyvin voimakkaan makuista eikä monelle uppoa lainkaan. Itsekin kuvittelin maistavani sen mistä vain, vaikka en kyseistä tuotetta mitenkään inhoa. Toisin kävi, macasta ei tietoakaan.

Ruohonjuuren sivuilta löytyy myös tietoa paketista.

''Pakkaus sisältää: kylmäpuristettu kaakaovoi, neitsytkookosöljy, agavesiirappi, lucuma-jauhe, goji-marja, raakakaakaojauhe, maca-jauhe, Himalajan suola sekä muotit suklaan valmistukseen.''


Lisäsin joukkoon paketin sisällön lisäksi:
 2tl toco jauhetta
0.5dl hasselpähkinärouhetta
1tl soijalesitiiniä


''Raakasuklaa on rakkausruokaa, joka saa silmät kiilumaan ja posketkin punaisiksi. Raakasuklaan valmistaminen on sykähdyttävää puuhaa. Ruohonjuuren raakasuklaan tekopaketissa on kaikki tarvittava mukana! Lisää vain seikkailumieli. Raakasuklaa sisältää runsaasti antioksidantteja, kohottaa elinvoimaa ja mieskuntoisuutta sekä vaikuttaa aivoihin hyvän olon tunnetta lisäävästi ja alakuloa karkottavasti. Lisäksi raakasuklaa sisältää korkeita pitoisuuksia esimerkiksi magnesiumia, rautaa, kromia, sinkkiä, kuparia ja rikkiä. Raakasuklaa on aivo- ja rakkausruokaa.''


Kyljestä löytyy myös hyvin selkeät ohjeet ja tässä ei vain voi mennä pieleen! Suosittelen ehdottomasti.
Tuotteen voit kipaista hakemassa kaupasta tai tilata nettikaupasta.

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top