Elävien kirjoissa


Kyllä kirjoitan edelleen blogiani ja innostus ei ole hiipunut. Sain kyselyä että missä viivyn, joten marssin tänne selittelemään. Olen edelleen työharjoittelussani, kaksi päivää jäljellä. Vaikka kokemus on ollut todella antoisa, en malta odottaa sitä pientä lomaa joka minulla alkaa. Tietenkin olen töissä sinä aikana mutta en joka päivä! ei ole töissä joka päivä = loma? Sairastuin heti viimeisellä harkkaviikollani ja yritän rämpiä tämän kunniakkaasti loppuun. Olen melko voimissani mutta hallitsevana oireena on lähinnä kipeä iho! Niin kipeä että välttelen itseni koskettamista tai vaikkapa vahingossa jalkojen ristimistä...

Huomenna alkaa kuitenkin kakkujen sarjatuotanto joulua varten joten postauksia on tulossa. Ikävä juttu on se että koska kakut eivät tule itselleni, päätin kunnioittaa hyväksi todettuja ohjeita viimevuodelta ja pysytellä niissä pienin muutoksin. Lisäksi on valmistumassa ainakin uusi kokeilu, seitania eri muodoissa ja jouluruokia näin muuten vaan. Koska laatikot ovat pahoja, syön tänäkin jouluna seitania, ruusukaalia, salaatteja ja sokeria kaikissa muodoissa.  Onneksi kaikki joululahjat on ostettu jo marraskuussa, joten niistä ei tarvitse stressailla.

Kissat saavat edeleen liian vähän huomiota ja koen huonoa omatuntoa tästä kovasti! Nyt otankin tavaksi uudelleen leikkiä kattien kanssa joka ilta ennen nukkumaanmenoa vähintään 15-30min. Toisinsanoen juostaan ja riehutaan niin että vähän väsähtää. Kissat ovat iloisia ja väsyneitä. Toisinsanoen eivät riehu heti alkuyöstä niin paljon ja saavat samalla laatuaikaa. Julmaa tällainen väsyttämistekniikka mutta kaikki voittavat.

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top