Tattariletut

Uusi vuosi on hyvä aloittaa lettuaamiaisella! Innostuin tattarijauhoista tehdessäni blinejä. Nyt samalla idealla valmistui aamiaisletut. Uuden vuoden vastaanotto meni perheen kesken rauhallisesti. Hirvittikin idea että olisi pitänyt töiden jälkeen lähteä johonkin juhlimaan. Hyvä siis näin.

Tattariletut


2dl tattarijauhoja
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
0.5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2rkl vaahterasiirappia
2.5dl soijamaitoa
1/4pkt silkentofua

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Vatkaa joukkoon soijamaito ja siirappi. Lisää silken tofu ja vatkaa kovalla teholla kunnes tofu on sileää. Paista keskilämmöllä oliiviöljyssä.

Sokeria voi lisätä jos kaipaa lisää makeutta. Soijamaidon voisi osittain korvata myös maustetulla vissyllä tai siiderillä. Tarjoile haluamasi tavalla. Itse kasasin appelsiinimarmeladia ja persimonin viipaleita päälekkäin.

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top