Aamun herätys

En kestä kuinka tasaista jälkeä tuo vitamix tekee! Tässä ei ole mitään järkeä! Aikaisemmin smoothiesta pystyi päättelemään pienistä vihreistä hipuista, kun olin ujuttanut sinne joukkoon pinaattia ja salaatteja, nyt todisteet on hävitetty!

Seuraava projeti on kerätä uusia nokkosia kun niitä joskus alkaa kasvamaan. Nokkoskeitto... nokkoskääryleet...nokkossmoothie...nokkosmuussi?

Tämä smoothie on kirpakka vadelmien takia. Lisää useampi taateli tai makeuta mielesi mukaan jos olet makeamman ystävä.

Aamun herätys smoothie

Yksi annos eli noin litra...tai kaksi annosta jos olet pieniruokaisempi kuin minä.

2dl vadelmia
1/2 mango
1 omena
1tl lesitiinijauhetta
2 taatelia
kourallinen salaattia tai pinaattia

Vettä kunnes koostumus on mieleinen
Jos lounaaseen on vielä pitkä aika tai olet tulossa treenaamasta, lisää joukkoon hiukan vaniljaproteiinijauhetta pitämään nälkää toden teolla.

Huomenta!

3 kommenttia

 1. Nam, alkoi heti tehdä mieli raikasta aamupalasmoothieta! Tietkö noista vadelmista, että minkämerkkiset ois kotimaisia vai käytätkö itsepoimittuja marjoja? En ole oikein uskaltautunut vadelmaostoksille, kun viimeksi ainakin näytti siltä, että kaikki lähikaupan pakastevadelmat oli jostain ulkomailta tuotuja :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjat oli itse poimittuja. Perhe on niin ahkera marjastamaan että enemmänkin on ongelmana saada ne tuhottua ennen uutta satoa :)

   Poista
 2. Eikö tulekin todella sileää jälkeä! Täälläkin juuri Vitamix käytössä, ja mieletön ilo käyttää tuota, kun ei tarvitse pelätä, että terä/moottori tai muu osa ihan helpolla siitä räsähtää. :)

  Kivannäköistä meininkiä täällä sullakin! Intoa kokeiluihin!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top