Raw viikko, päivä 2
Eilinen silvoplee käynti oli ihana! Minä ja mieheni tyhjensimme molemmat hiukan yli 10e annokset. Nälkä ei kyllä jäänyt! Iltapalaksi nautiskelin simppelisti vesimelonia.

Tänään aamulla onnistuin mokaamaan raw hirssipuuroni ja tarjolla oli siis 1 omena ja 1 päärynä. Ihan kiva aloittaa hedelmillä, mutta itselleni sopii paremmin puuro tai smoothie. Omenasta sain vatsanipistyksiä ja hiukan turvonneen olon. Omput ovat ihania mutta heti tyhjään vatsaan ei sopinut. Nappasin varmuuden vuoksi maitohappobakteerin auttamaan pientä ruokamuutosta. Huomenna taas puuroaamupala nams!

Kävin myös ruohonjuuressa, ja ostin itselleni vihdoin ja viimein life factoryn juomapullon, punaisen ja isommassa koossa, jes. Tällä kulki keittoeväs töihin mukavasti. Tein Momentsin Katjan ohjeella mintunvihreää keittoa ja hyvää tuli, postaan oman versioni vielä tulevaisuudessa.

Seuraava ilon aihe on että idätykseni toimii ja minulla on suuri rasiallinen idätettyä linssiä ja mungopapuja! Ihan itse ihan ensimmäiset ituni, huomenna on idätettyä linssikeittoa töissä eväänä!

Lisäksi tuli syötyä marinoituja sieniä, tomaattikastikkeella. Tästäkin kuvatodisteet olemassa ja postausta tulossa huomenna toivon mukaan. Yritän pitää reseptit ja raw viikon päiväkuulumiset erillään, jotta tunnisteet ja otsikot eivät ole liian harhaan johtavia.

Kahvia ja teetä olen juonut, joka ei nyt oli ihan raw. Lisäksi maistoin tänään ystäväni tekemää suklaakeksiä muutaman palasen... rawrikos!

En tiedä olenko syönyt jotenkin normaalia enemmän, mutta nälkä ei ole ollut, päinvastoin. Olen yllättynyt kuinka tasapainoinen ja täysi olo minulla on. Toisaalta, pähkinöitä ja siemeniä on tullut syötyä hiukan enemmän kuin normaalisti. Kovasti kiinnostaa olo viikon päästä, ties vaikka jatkaisi vähän pidempäänkin tätä.
Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top