Raw viikko, päivä 3

Tänään on ollut jälleen hyvä päivä ainakin mitä tulee ruoan suhteen! Aamupalaksi tein onnistuneen tattaripuuron, jonka soseutin muutaman mantelin ja taatelin kanssa. Nautin herkun punaviinimarjojen ja kookoshiutaleiden kera.

Lounas ei maistunut, sillä olin aamupalasta vielä aivan täynnä klo 12 aikaan. Seuraava ruokailu tapahtuikin silvoplee ravintolassa.. taas! Maistoin ensimmäistä kertaa elämässäni pakurikääpäjuomaa ja oli muuten hyvää. Kyseessä oli jokin sekoitus joka sisälsi myös minttua ja steivaa. Meinasin ostaa purkin mukaan mutta melkein 30e hinnan tähden käännyin kannoillani ja totesin että tämä jääköön harvinaiseksi herkuksi. Kävin siis ystäväni kanssa helsingissä hiukan pyörimässä ja oivalsin ensimmäistä kertaa myös ekolon! Vink vink jos joku haluaa minua syntymäpäivänäni muistaa niin tällainen olisi kovin kiva, sellainen mikä olisi kiva omistaa mutta ei välttämättä nyt ihan välttämätön juttu... Myös matcha teestä innostuisin kovasti!

Tänään huomasin että en ole kokenut sitä inhottavaa ähkyn tunnetta ties kuinka pitkään. Vaikka tulee syötyä edelleen hyvinkin suuria annoksia, ja vatsa on täysi tämän jälkeen niin tunteja kestävä turvotus on poissa! Ties mistä johtuu mutta hyvältä se tuntuu.

Huomenna olen menossa päiväksi suljetulle osastolle harjoittelemaan, ja tämän jälkeen on tarkoitus käydä salilla. Viimeistään sunnuntaina on kuitenkin testattava Elman vanukasta jonka hän ihanasti minulle omisti!

Iltapala oli vähemmän monipuolinen mutta herkullinen, kuten kuvasta näkyy!

2 kommenttia

  1. Kiva seurata tätä siunun raakaruoka viikkoa. Itselläkin käynyt tälläinen kokeilu mielessä mutta nyt vaihdon ajaksi saa jäädä harkintaan.

    Cacao flow on raakaruokaravintola Lappeenrannassa ja heidän sivuilta löytyy kuukauden mittainen blogi raakaruokakokeilusta. Mielenkiintoista luettavaa. :) http://cacaoflow.com/?page_id=14

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, aika mielenkiintoiselta vaikuttaa, mitä nyt 4 ensimmäistä päivää ehdin lukaista. Suosittelen testaamaan ehdottomasti, mutta tosiaan silloin kun aika ja paikka on sopivin niin jaksaa innostua kunnolla :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top