Raw viikko, päivä 4Tänään olen ollut hyvin epäesimerkillinen ainakin aamulla.. Aamupala jäi syömättä ja join aivan liikaa kahvia. Sateessa marssin sitten Peijaksen sairaalaan, jossa söin myöhemmin lounaani. Salaattipuoli oli onneksi sen verran monipuolinen, että sain mahani täyteen. Tuli syötyä myös muutama pala lämmintä punajuurta. Proteiinia ainakaan suuremmissa määrin en tosin nähnytkään ennen iltapäivää valikoimasta johtuen.

Lähdin töistä suoraan salille ja 30min jälkeen heikotti niin kovasti että piti lopettaa. Itsekin tajusin että ongelmana oli aamupäivän ravinto, joka oli kyllä aivan liian niukkaa. Vaikka maha tuli täyteen niin pelkät rehut eivät todellakaan riittäneet. Ensi viikolla fiksumpana ja varaudun ainakin muutamalla pähkinä ja taateliannoksella eväänä!

Äitini luona söin maailman parhaan tuorepuuron, josta on tulossa postaus huomenna. Oli niin tajuttoman hyvää että en osaa edes sanoin kuvailla ja huomenna aamuksi samaa kiitos tulossa.

Iltapalaksi tein Elman minulle omistamaa vanukasta, kun en huomiseen malttanut odottaa. Oli ihanaa ja aivan loistava idea piilottaaa kesäkurpitsa joukkoon. Noudatin kiltisti ohjetta, suhteita ehkä hiukan muunnellen. Kesäkurpitsaa ei löytynyt ihan kokonaista, mutta avocadoa oli vastaavasti enemmän. Näin siis mentiin. Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Koristelin mulpereilla ja kookoksella.

Illalla olo on hyvä ja täynnä, kiitos suuren vanukas annoksen. Raw viikko on tähän mennessä tuntunut vain hyvältä idealta ja vielä en ole kaipaillutkaan muuta. Huomenna jos kokeilisi tehdä raw lasagnea?

1 kommentti

  1. Jei, itsekin lisäsin annoksen päälle raakasuklaalla kuorrutettuja mulpereita, mutta jostain syystä ne ehtivät kadota ennen annoksen kuvaamista :P

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top