Raw viikko, päivä 6 ja 7Aika menee ihan todella nopeasti. Valehtelisin jos väittäisin että oloni on jatkuvasti energinen ja ihana. Tai no oikeastaan suurimmilta osin on, mutta eilen ja tänään olen kärsinyt kyllä jatkuvasta nälästä! Otin eilen hiukan liian kevyen lounaan töihin mukaan, ja vaikka koulussa joinkin yhden smoothien päälle, ei nälkä lähtenyt millään. Porkkanamehu piti verensokerin onneksi mukavasti korekalla, ja jaksoin olla päivän loppuun asti. Opettelua on ainakin siinä että syön tarpeeksi ja että annokset ovat sen verran ravitsevia että täytyn niistä ilman että joudun syömään mielettömiä määriä. Lisäksi tänään teki ihan mielettömästi mieli leipää! Jännä juttu, sillä en ole normaalisti kovin suuri leivänsyöjä muutenkaan. Toisaalta, tämä himo lähti kunhan sain lisää ruokaa, joten eiköhän johtunut ihan vaan nälästä.

Kotona tein ihanant täytetyt portobellot! Jaksoin syödä vain yhden, joten toinen sujahtaaki töihin eväsrasiaan.

Olen aina tykännyt puurosta, mutta nyt minusta on kuoriutunut todellinen puurohullu. Aamupala on päivän paras ruoka, mutta huomaan odottavani aamukahvia töissä, jolloin saan kaivaa eväspurkkini esille ja nautiskella puuroni. Ilonsa kullakin..

Huomenna on viimeinen raakapäivä, ja sitten alan lisäilemään normiversioita ruokavaliooni. Kyllä ehdottomasti jatkan ainakin raakapuurojen, kräkkereiden, raakajälkkäreiden ja muiden herkkujen valmistamista! Myös raakakeitot ovat nousseet suosikiksi, niin helppoa ettei voi edes tajuta! En oikeastaan kaipaa mitään sen kummempaa kuin tofua ja suurempia papuja, joita ei voi syödä keittämättä. Idättäminen tulee jatkumaan ja toivelistalla onkin ekolon tuplaidätysetti!


Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top