Leaderin vegaaniset superfood smoothiet!

Leaderilta on tullut markkinoille kolme smoothiejauhepussia, jotka kaikki ovat vegaanisia. Löytyy Detox, Balance ja Energy smoothiet. Nimien kohdalta linkki leaderin omille nettisivuille. Bongasin nämä Yliopiston Apteekin hyllystä. Hintaa on melko paljon, yksi pussi maksaa 3.90e. Raaskin kuitenkin ostaa nämä testattavaksi työpaikkaetujen hiukan auttaessa asiaa.

Ainesosaluetteloissa näkyy tuttuja juttuja! Pinaatti, banaani, spirulina, maca, riisiproteiini jne.. näitähän mä syön muutenkin! Hintansa vuoksi en vakikäyttöön tällaista ehkä harkitsisi. Smoothieriippuvaisena voisin kuitenkin kuvitella ostavani vaikka reissuun mukaan pari pussia, jotta ei tarvitse kuljetella mukana minigrip pusseja, joissa lukee ''vehnäoras, spirulina'' ja selitellä sisältöä... Näinkin olen mm. Ateenaan reissannut, onnkeksi eivät matkatavaroissa sen koommin ihmetelleet.

Ensimmäisenä testasin vihreää Detox, puhdistavaa smoothieta. Liukeni mukavasti veteen ja makukin miellytti. Hyvin hedelmäinen, ei yhtään niin vihreän makuinen kuin omat vihreät smoothieni yleensä ovat.  Voisin myös kuvitella nauttivani tällaisen lisäämällä proteiinijauhetta vielä joukkoon. Varmaankin tulee töissä toisinaan myös kahvitauon evääksi napattua moisia.

Vihreä detox smoothie sisältää energiaa 150kcal/annos, proteiinia 4.1g ja hiilihydraatteja 31g.
Ei sisällä ainesosia soijasta, maidosta, vehnästä, rukiista eikä kaurasta ja on täysin makeuttamaton ja lisäaineeton. Jes!


2 kommenttia

  1. Mimmonen koostumut noista tuli? Olen epäillyt, että niistä tulisi sellaista vetistä litkua, niin en ole raaskinut ostaa itselleni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus oli aika kiva. Ei ollut vetinen litku vaikka laitoin vettä enemmän kuin ohjeessa sanottiin. Ei tietenkään ihan smoothie vaan enemmän mehumainen rakenne.

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top