Chai kaurajuoma


Huomasin kaupan hyllyllä tällaisen juoman, appelsiinimehjen ja mehukeittojen vieressä. Tiedä sitten milloin tullut markkinoille mutta täysin uusi homma minulle. Piti tietenkin heti ostaa!

Kyse on siis Oatlyn kaurajuomasta, chain makuisena. Mausteista löytyy ainakin kardemummaa, neilikkaa, kanelia ja inkivääriä. Hyvin jouluinen siis, mutta maistui kyllä hyvälle näin aurinkoisena syksynäkin.

Tämän voi siis nauttia joko kylmänä tai kuumana. Join lasillisen sellaisenaan ja hyvää oli. Ehkä kuitenkin lähempänä joulua kokeilen tätä vaikkapa vaniljateen kaveriksi tai jonkun muun mausteisen teen lisänä. Pitänee myös kokeilla miten tämä käyttäytyy kahvin seassa, nyt ainakin kovasti houkuttaa jääkahvi chaityyliin! Ideoita syntyy vaikka minkälaisia... minkäköhän lianen tämä olisi leivonnassa? Minkälaiset korvapuustit syntyy kun käyttää tätä??

Maku on siis mausteinen mutta samalla hyvin pehmeä, aika kiva oikeastaan! Kyseessä on siis vegaaninen tuote. Tämä on myös täysin soijaton joten sopii soija-allergikoillekin.

6 kommenttia

 1. Mistäs kaupasta tuon löysit? (:

  VastaaPoista
 2. Olen koittanut tätä metsästää ties mistä, mutten ole löytänyt. Enpä olekaan hoksannut etsiä mehuhyllystä. -_-
  Tää tais tulla joskus keväällä myyntiin, samoihin aikoihin myös Oatlyn vegaaninen jugurtti, jota sitäkään en ole onnistunut löytämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Citymarketista tosiaan ja kylmähyllystä jossa on tuoremehuja, mehukeittoja ja tuon Oatlyn mango-appelsiinijuoma myös. Oatlyn vegaaniset jogurtit löytyvät meidän cittarista muiden soijajogurttien joukosta. En ole niitä vielä ostanut sillä kilohinta on hiukan kalliimpi kuin muutamissa muissa merkeissä, vaikka iso pakkauskoko houkuttaakin :)

   Poista
  2. Itse asun jumalan seläntakana joten taidan odotella tätäkin uututta vielä toivin. :D

   Poista
  3. Haha joo pk seudulla asumisella on puolensa :) Nyt odottelen kovasti kauppoihin Yosan sportti uutuutta, mutta vielä ei ole näkynyt!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top