Kurpitsaproteiinipatukka
Taas proteiinipatukoita!! Kurpitsa + piparkakkumauste ei todellakaan ikinä petä.  Ohjeen nappasin protein pow blogista, mutta muokkasin sitä hiukan, kuten yleensäkkin. Käytin proteiinina sun warriorin ja self proteiinin sekoitusta. Ohje ei juurikaan poikkea edellisistä, mutta oli tämä silti niin hyvää että pakko se on täälläkin jakaa. Ehkäpä vain muistutuksena että kurpitsaa kannattaa ehdottomasti upottaa myös tällaisiin herkkuihin. Olen pidempään tehnyt patukoita proteiinijauhe + kookosjauho yhdistelmästä. Tekeekin mieli kokeilla jotain uutta, joten kaikki vinkit otetaan vastaan. Pari punajuurta ainakin odottaa jääkaapissa, voisi toimia suklaapatukoissa!

1 cup  vaniljaproteiinijauhetta
1/2 cup kookosjauhoja
1/4 cup kurpitsasosetta
1/2 cup soijamaitoa
1rkl mantelijauhoja
70g tummaa suklaata

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita maito ja kurpitsasose toisiinsa ja yhdistä kuiviin seoksiin. Lisää maitoa ja kookosjauhoja säädelläksesi koostumusta. Painele levyksi val valuta suklaa tasaisesti päälle. Leikkaa yhdeksään palaan ja säilytä ilmatiiviisti.

Ravintoainesisältö

1/9 patukka

kcal 105
proteiini 9g
hiilihydraatti 6.8g
rasvaa 4,5g
kuituja 3.4g


1 kommentti

  1. Onpa hyvän näköisiä patukoita. Kurpitsa sopii yllättäviinkin paikkoihin ja piparkakkumausteet ovat lemppareitani about joka paikassa! :)
    Näitä täytyykin kokeilla, kunhan taas viitsin tehtailla patukoita.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top