Tempeh kevätrullat






Kevätrullista oli vielä riisipaperia ja vermisellejä jäljellä. Päätin täyttää ne tempehillä, jota ei ole pitkään aikaan tullut syötyä. Tämä yhdistelmä toimi mitä loistavimmin ja iltapala valmistui telkkarin äärellä Star Trekkiä katsellessa...

En laskenut rullia enkä vermisellien määrää. Kahdelle kuitenkin tuli sopivan täyttävä annos.
Tempehiä käytin koko lasipurkin, jota myydään Punnitse & Säästä kaupasta. Tomaatteja kului kaksi pienehköä.

Riisipapereita
Vermisellejä
Tempehiä
Tomaattisiivuja
Sitruunamelissaa
Puolet tästä satay kastikkeesta

Paista tempehiä hetki öljyssä ja lopussa sekoita satay kastike joukkoon. Viipaloi tomaatit ja liota vermisellit kuumassa vedessä kypsiksi.

Aseta yksi riisipaperi laakeaan vesiastiaan. Odota muutama sekuntti ja nosta se lautaselle. Täytä tempehsuikaleilla, tomaatilla, melissalla ja pienellä annoksella vermisellejä. Kääri rullalle ja aseta sivuun. Toista. Älä aseta rullia kiinni toisiinsa, sillä ne tarttuvat nopeasti kiinni. 

Dippaa soijakastikkeessa ja sweet chilissä ja nauti!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top