Yosa Sport


Löysin vihdoinkin kaupasta kauan etsityn Yosa Sportin. Olen silmät tarkkana käynyt kaikki jogurttihyllyt läpi jo pidempään mutta ei ole onnistanut. Jumbon citymarket kuitenkin oli koluamatta ja sieltä löytyikin tämä uutuus, niinkuin muutkin uutuudet yleensä.

Yosa sport on kaurasta tehty välipala joka sisältää runsaammin proteiinia. Yksi annos sisältää noin 10g herneproteiinia. Tämä on mielestäni juuri sopiva määrä valipalaksi. Herneproteiini kyllä maistuu läpi, mutta itseäni sen maku ei juurikaan häiritse.

Itse tykkään kovasti, että paketti sisältää pienen lusikan. Tällainen välipala tulee itselläni useimmiten käyttöön, kun on lennosta siirryttävä koulun-työpaikan-työharjoittelun-kuntosalin yms. välimatkoja. Olenkin siis usein junassa välipalaansa nauttivaa tyyppiä :) Olen lukenut kommentteja että ''kumpa tulisi ilman lusikkaa'', mutta juuri tämä on mielestäni ehdoton plussa. En kovinkaan usein kanna lusikka mukana ja tämä on mielestäni juuri sopiva mukaan napattava eväs.  Kotonahan voi sekoittaa omat smoothiet ja välipalat itse.

Maku oli kivan raikas ja koostumus yosamainen, eli hiukan hyytelömäinen ja jämäkämpi kuin jogurtti. Olen kuullut että tätä verrattaisiin rahkaan, mutta sitä se ei mielestäni muistuta kyllä yhtään. Toivottavasti tämä saa hyvän vastaanoton ja makuvalikoima laajenee vielä. Soijaa tulee syötyä niin paljon että herneprotsku-kauravälipala on enemmän kuin tervetullut!
4 kommenttia

 1. Satuin löytämään tätä täältä pohjoisempaakin, joten pitihän se ottaa mukaan! Tykkäsin myös, maku oli mielestäni raikas, eikä herneproteiinin maku ollut häiritsevä. Varmasti ostan toistekin. Mukavaa, kun tällainen vaihtoehto on tullut kaupan hyllyille! :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää herkulliselta! Tuo herneproteiinin maku on kyllä jännä, siihen meni aina itselläni hetki totuttautua mutta nykyään en pistä sitä enää pahakseni. Pitääkin pitää silmät auki marketissa, kiva ois testata tämä!

  VastaaPoista
 3. Oi hitsit kuulostaa hyvältä! Mistä kaupasta löysit? En oo ite nähnyt vielä minkään kaupan hyllyllä Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä olen bongannut näitä Jumbon citymarketissa ja Myyrmannin citymarketissa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top