I love me -messusaalis


Kävin tänään parhaan ystäväni kanssa messuilemassa I love me messuilla. Toisin kuin pelkäsin, porukkaa ei ollut ollenkaan liikaa ja sai rauhassa kierrellä ja katsoa. Tuli juotua pakurikahvit, syötyä kookosraakapatukat, maisteltua kaikkea raakasuklaasta mantelimaitoon ja tutustuttua uusiin merkkeihin. Leaderin pisteessä oli osta kolme maksa kaksi tarjous josta emme ystäväni kanssa voineet kumpikaan oikein astua ohi. Pohdin pitkään hamppuproteiinin ja macan välillä mutta koska proteiineja on ja macaa ei, valinta osui macaan. Olen syönyt macaa ennenkin joten tuote on kyllä tuttu. Se ei kuitenkaan ollut yhtään niin pahan makuinen kuin muistin! Onko se näin että pieni eroaika teki tehtävänsä vaikka maistuuko leaderin maca jotenkin pehmeämmälle kuin aiemmin kokeilemani? Vehnäoras on kotona loppu ja testiin pääsi Green mix joka sisältää vehnäorasta, ohranorasta, klorellaa ja spirulinaa. Vakkarikaapissa on usein myös kookosöljy jota menee sekä suuhun että ihon- ja hiustenhoitoon. Myös Naos pääsi laatutestaamaan kookosöljyn ja kelpuutti tuotteen.

Sekoitin kotona heti molempaa jauhetta ja msm annokseni vielä samaan vesilasiin. Ei yhtään hullumpaa, maca ainakin peittyy alle ja viherjauhe maistuu mukavan ruohoisalle. Kaverin kanssa naurettiinkin, että kai sitä on vähän viherpiiperö kun oikein himoitsee sitä ruohon makua, mitä monet suorastaan kammoksuvat! Tervetuloa uusi aamudrinkki!

Messut olivat kaiken kaikkiaan kivat, mutta täytyy sanoa että viihdyin ruokapuolella huomattavasti paremmin kuin sillä ''kauneus'' puolella. Meikkisiveltimiä olisi saanut edullisesti mutta kun niitä ei juuri osaa tai jaksa käyttää, kävelin ohitse. Myös muuta kosmetiikkaa oli runsaasti mutta en oikein ole perehtynyt meikkauksen saloihin saatika jaksa tehdä sitä kovin huolella. Myös vaatepuoli tuli kierrettyä läpi, mutta kuten kosmetiikan kanssa, ei minulla taida tyylitajuakaan sen koommin olla. Tämä ei kuitenkaan haittaa sillä sain maailman parasta kookosraakapatukkaa ja uudet aamiaisjuoma ainekset! Oikein onnistuneet messsut siis :)!

Tänään on lisäksi suuri päivä, sillä työharjoitteluni viimeinen päivä on ohi ja en enää ole kirurgisen osaston porukkaa! Osasto oli oikein kiva mutta viisi viikkoa täyttä työtä takana kyllä väsyttää. Palasin kotiin hymyssä suin ja aika loistava arviointipaperi kourassa. Jes.


3 kommenttia

 1. Hei kiinnostaisi tietää lisää tuosta msm:stä. et mitä varten käytät msm-jauhetta? oletko huomannut jtain vaikutuksia ja minkä merkkistä käytät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä postauksen aiheesta, on itseasiassa ollut suunnitteillakin :)

   Poista
 2. Tuollaisilla messuilla olisin minäkin mielelläni käynyt. Ja nimenomaan siellä ruokapuolella ;D kosmetiikka ei niinkään kiinnosta. Onnittelut hyvästä arviointipaperista!
  Naos on kyllä niin komea harmaaturkki :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top