Arvonta!

Lupailin  arvontaa ja nyt on sen aika käsillä!

 Jos olet rekisteröitynyt lukijani ja haluat osallistua arvontaan, jätä tähän postaukseen kommentti millaisia postauksia ja reseptejä luet mieluiten. Kakkuja, suolaista? Terveellisiä väliapaloja vai kelpaako kaikki? Liitä mukaan myös s-posti osoitteesi tai muu keino tavoittaa, jotta osaan ottaa yhteyttä oikeaan henkilöön. 

Arvonta aikaa on tasan viikko, eli ensi keskiviikkoon 4.12 asti. Pistän paketin tulemaan tuona samana viikkona, toiveena että paketti ehtii ennen joulua, joko sinulle itsellesi tai eteenpäin lahjoitettavaksi. 

Arvottavana on Fiskarsin FunctionalForm Serving set ja Salad set jotka molemmat lähtevät siis yhdelle onnekkaalle. Molemmat ovat ruostumatonta terästä ja kestävät konepesun.

Koska pimeässä kuvaaminen ei oikein onnistu, nappasin kuvat fiskarsin sivuilta. Seuraavista linkeistä pääset alkuperäiselle sivulle. Serving set ja Salad set.

Toivottavasti edes joku mahdollisimman moni osallistuu, jotta tämä ensimmäinen arvontani päättyy iloisesti :)

16 kommenttia

 1. Kaikki käy ja jatka tuota selkeää tyyliä! Mukana!

  VastaaPoista
 2. Uudet ideat ovat kiinostavia. Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään lukea kaikenlaisia reseptejä. Mukavaa joulunodotusta ja kisuille rapsutukset! :)

  VastaaPoista
 4. Oih, kelpaisi! Kaikki käy, mutta arkiruokavinkit ovat aina tervetulleita :)

  VastaaPoista
 5. Jee! Ihan kaikki käy, kunhan tuttu rento ote säilyy. :)

  aistitasolla (at) gmail.com

  VastaaPoista
 6. tykkään kaikenlaisista resepteistä, mutta tällä hetkellä hakusessa olisi erityisesti suolaiset vegepiirakat! ja sienihän ei ole kasvis, hyi :-D
  katja__92@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa ehottomasti, olethan yksi lempparibloggaajistani ja ei suomalaisessa muotoilussakaan mitään vikaa ole! ;)

  Täällä otetaan vastaan innolla ihan kaikki reseptit ja kokeilut, oli ne sitten sokerilla kyllästettyjä, jauhoilla leivottuja tai herkuilla höystettyjä. Joskus olisi myös kiva lukea aivan tavallisesta ruoasta siis sellaisesta jota syöt vaikkapa päivälliseksi. Tiedän jo suunniilleen millä aineksilla tyydytät herkkuhimosi, mutta seuraavaksi haluaisin oppia tietämään millaista ruokaa herkkujen lisäksi teet.

  Tekeleesi näyttävät aina niiiiiiiiin herkullisilta, että olisi mahtava joskus päästä maistelemaan. Kutsua odotellessa siis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä kommentista! Ja paraskin puhuja herkullisisa ruoista! Kuola valuu aina kuvia katsellessa. Meidän pitää järjestää joskus joku herkkubloggaajien tapaaminen johon kaikki kokkaavat kassit täyteen ruokaa, niin pääsee toisten herkkujen kimppuun :)!

   Poista
 8. Kaikenlaiset reseptit tietenkin käyvät, ja hyväkin, kun on monipuolisesti kaikkea. Jatka vain samalla tyylillä.:)

  Arvonnassa mukana!:)

  VastaaPoista
 9. Osallistua pitää ehdottomasti, kun on noin upea palkinto :)

  Itse herkkupossuna tykkään katsella makeita reseptejä (varsinkin noita ihania prodepatukoitasi, koska itse en tunnu osaavan kehitellä niitä)! Myös suolaisia ruokia on kyllä kiva nähdä, sillä omat syömiset ovat niin yksitoikkoisia usein, että inspiraatio on hyvin tervetullutta. Eli kaikkenensa pidän kovasti nykyisestä linjasta :)

  terveenhyvaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Itse eniten tykkaan kaikista sun proteiini pitoisista resepteista. varsinkin kaikki sun vasaamat proteiini patukat/leivokset nayttaa ja kuulostaa aina niin kauhean hyvilta! Joskus varmaan innostun niin kovasti, etta koko jaakaappi tulee tayteen noita. :-D
  essiemiliaramanen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tykkään raakaruoka resepteistä, ja keksi reseptit tulee aina tarpeeseen, koska meidän perheessä on joka torstai keksipäivä jolloin leivon jotain mahdollisimman terveellisiä ja toivottavasti myös hyviä keksejä.
  kiia-@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Suolaisia reseptejä eniten kaipailisin, jotta saisi ideoita arjen ruokiin. :) Vinkkejä pastan korvaamiseen vähähiilihydraattisesti olisi myös kiva saada.
  Ilmoitat voittajan varmaan täällä blogissa? Otan sitten yhteyttä, jos voitto osuu kohdalla (en halua laittaa s-postiosoitettani tänne näkyville).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistän kuulutuksen täällä pystyyn jos voittaja ei ole ilmoittanut yhteystietoja eikä pidä blogia :)

   Poista
 13. Makeat terveelliset herkut kiinnostaa aina :) Myös kausiruokaa hyödyntävät reseptit tulevat aina tarpeeseen. Kiitos hyvästä blogista ja ideoista! sara.lehtera@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Nopeat/helpot suolaiset sekä myös makeat ruokareseptit. Ehkä kuitenkin ennemmin kallistun suolaisten puoleen. :)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top