Kissakuvia

Näitä vaan riittää. Tuntuu välillä hölmöltä, kun laittaa facebookkiin vain kissakuvia, toisten päivittäessä omia kuulumisia. Noh, minua ei ollenkaan haittaa jos joku haluaa kutusa hulluksi kissanaiseksi tai muuksi vastaavaksi. Ehkä sellainen hieman olenkin. Nämä kuvat ovat miehen käsialaa, tuntuu että hän saa kateista aina ne parhaat vedokset aikaisiksi.


5 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia:)

  VastaaPoista
 2. Söpöjä kisuja, vaikka itse ehdottomasti ohjeiden takia blogiasi luenkin. :) En ole monestikaan kommentoinut, joten suuri kiitos blogistasi, joka on noussut joka päivä luettavien joukkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Ei huolta, kyllä blogi pysyy reseptipainotteisena jatkossakin. Nuo kissajutut on vaan tän mun sisäisen kissafriikin väliintulo :)

   Poista
 3. Yleistä luuloa vastaan on todettava, että kissakuvia ei oikeastaan voi ottaa liikaa... Oma älypuhelin ja skydrive pursuavat otoksia, joissa on täpärästi missattu juuri se "mahtava juttu", jota kissat juuri silloin tekivät. Sitä paitsi kissa valloittaa kodin siinä määrin, että kotikuulumiset tuntuvat aina liittyvän enemmän kissoihin kuin omiin, paljon vähemmän viihdyttäviin tekemisiin!

  Olen muuten aiemminkin lukenut blogiasi ja monta ohjetta on menossa testaukseen kasvispainotteisesti syövien ihmisten taloudessa. :))

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top