Red Velvet kuvina
Jokunen aika sitten oli perinteiset rapujuhlat. Pukeutumisteemana on ollut ''jotain punaista'' joten siitä myös kakun inspiraatio. Tästä on jo oikeastaan aikaa mutta kuvat ovat olleet jemmassa näin kauan. Käytin kakkupohjan ohjeena sitä omaa luottosuosikkiani, kamomillan konditorian vaaleaa kakkupohjaa, jonka värjäsin punaiseksi. Täytteenä ja kuorrutteena soijakermaa, soijatuorejuustoa, vaniljaa ja tomusokeria. Väliin piilotin myös makeita pensasmustikoita. Tästä on jo niin kauan aikaa, joten en reseptiä enää ala laittelemaan. Ihka ensimmäin red velvet kakkuni pitää kuitenkin jakaa vaikka kuvien muodossa. Harmikseni kuvat jouduin nappaamaan kiireessä ja ei niin hyvässä valossa. Tuskin se ketään haittaa ja minä voin edelleen ylpeillä punaisesta kakustani :)

Koristelut ovat vähän epämääräisiä sillä niiden piti olla jotain aivan muuta. Koska äidillä huomasin että osat tyllat ovat kotona, piti käyttää niitä mitä oli. Tässä siis pienoinen sekamelska. Maku oli hyvää ja kakku sai paljon kehuja.

Eilen oli myös Blog awards Helsingissä! Oli todella hauska ilta ja myös päivätapahtuma oli mielestäni hyvin onnistunut. Hyvää seuraa ja herkulliset tarjoilut. Kissoja & Kasvisruokaa, The Good Morning ja Terveen Hyvää pistivätkin avecceineen jalla koreasti yhteen yöhön. Tällaiselle kotihiirelle sehän on jo todella myöhään, ja silti päästiin ennen yötaksaa kotiin. Kiitos siis teille kaikille ja otetaan toivottavasti joskus uusiksi!

3 kommenttia

 1. Vitsit että tämä kakku on niin kaunis! :) Oliko tää nyt se vaalea kakkupohja, mihin voi käyttää myös jotain vissyä tujumpaa kuplia ja kuohkeutta tuomaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu tää on juuri sitä. Usein laitan muihinkin kakkuohjeisiin jotain kuplivaa. Jos ohje sanoo nestettä/mehua niin saatan laittaa puolet maitoa ja puolet siiderä. http://liisalla.blogspot.fi/2013/05/ruusukakku-vadelmamoussella.html Esim tuossa ruusukakussa olen olen listannut pohjan ainekset ja sieltä löytyy kuiva omenasiideri :)

   Poista
  2. Jee tuo on kyllä hyvä vinkki ja hauska lisä kakkupohjaan :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top