Itse Tehty Maapähkinävoi




Varmaan on tullut selväksi että rakastan maapähkinävoita, ja tässä rakkaudessa ei ole mitään rajaa. Olen joutunut olemaan ostamatta sitä kotiin, koska menetän kontrollin lähes välittömästi. Tämäkin purkki tyhjeni aika nopeasti ja se oli ihanaa!!

Reseptiä ei oikein ole, sillä ainut ainesosa mitä tähän tulee on: maapähkinät. 
Voit halutessasi lisätä joukkoon esim. kanelia tai vaniljaa. Itse lisäsin hiukan vaniljaa.

Paahda maapähkinöitä uunissa 200 asteesssa, kunnes pinta on kauniin ruskea. Jos käytät kuorimattomia,  pyörittele pähkinöitä käsien välissä kunnes kuori irtoaa. Se on vaivan arvoista! 

Kaada maapähkinät tehokkaaseen blenderiin ja anna palaa! 

Jos käytössä on sauvasekoitin tai pienempitehoinen blenderi, tee tämä osissa ja anna niiden levätä välissä, ettei ylikuumenemista tapahdu. 

Purkita ja nauti!

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top