Natural Booster SmoothieAikaisemmin esittelin ja testasin Leaderin Natural Sport proteiinijauheen, ja nyt vuorossa Naural Booster, jonka sain samassa paketissa. Tätä olen aikaisemmin kokeillut ihan sellaisenaan, kun tein pieniä pähkinäprotskupalloja ja pyörittelin ne tässä raikkaassa jauhessa. Nyt pistin aamusmoothien joukkoon. 

Kyseessä on siis jauheseos joka sisältää nimensä mukaisesti melkoisen listan boostaavia ainesosia. Itselleni osa näistä on tuttuja mutta osaa en ole koskaan kokeillut. 

Sisällysluettelo Leaderin sivuilta:

Aineosat: Maltodekstriini (maissi), mustaherukkajauhe, macajauhe, acaimarjajauhe, ruusunjuurijauhe, guaranajauhe, ruusunjuurijauhe (Rhodiala rosea), yerba mate (Ilex paraguariensis), rypäleensiemenuute, männynkuoriuute, inkivääriuute, vihreäteeuute (Camelia sinensis L.), acerola-kirsikkajauhe, makeutusaie (stevioliglykosidi). Tuote sisältää 20 % kuivattua mustaherukkaa.

Maca on ainakin tuttu, samoin vihreä tee ja tietenkin mustaherukka. Guarana on myös tuttu, vaikken sitä ole ennen käyttänyt. Yerba mate, männynkuoriuute, acaimanrajauhe ja rypälesiemenuute taas vieraampia. 

Tuote sisältää siis 20% kuivattua mustaherukkaa, ja myös maistuu siis aika paljon sille. Itse pidän herukasta ja tämä istuu siis omaan makuun oikein hyvin. Maku on hyvin raikas, ehkä hiukan kirpsakka kun sellaisenaan maistaa. 

Kuvassa olevaan smoothieen laitoin 2rkl jauhetta ja esim macaa en kyllä maista läpi millään, vaikka yleensä sen tunnistan mistä vain. Itsäni ei macan maku haittaakkaan, mutta tiedän monia jotka eivät halua että tästä mausta on mitään todisteita.

Pistin pakan sekaisin enkä tehnytkään marjasmoothieta jauheen mukaan, vaan laitoin jotain aivan muuta!
Kaikille kurpitsasta ei-niiin innostuville, kokeile korvata omena-, mango- tai persikkasoseella.

Aamupalaksi smoothie ja sitten sulkapalloa pelaamaan!

NATURAL BOOSTER SMOOTHIE

2rkl natural booster jauheseosta
1 banaani
1dl kurpitsasosetta
2rkl kuorittuja hampunsiemeniä
1tl lesitiiniä
2rkl sun warrior vaniljaproteiinia
2dl kookosmaitoa
2rkl marjoja
+ vettä

Blendaa kaikki paitsi 1rkl hampunsiemeniä ja marjat. Ripottele ne valmiin smoothien päälle ja nauti!


Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top