Natural Protein MarjasmoothieSain jonkun aikaa sitten Leaderilta testiin uusia natural sarjan tuotteita. Tästä on jo aikaa, mutta nyt vasta olen päässyt kokeilemaan noita. Koulukiireet onneksi helpottavat ainakin toistaiseksi ja tänään ehdin käymään salillakin, päiväaikaan! Salilla ehtii toki käymään mutta varsinkin näin vuoden alussa siellä on aika paljon uusia treenaajia. Toisinaan saa jonottaa pitkäänkin ja kytätä jatkuvasti milloin saa haluamansa painot tai tangon. Siksi yritän käydä mahdollisimman paljon aamuisin ja päivisin. Nyt kun koulussa on enemmän itsenäistä työskentelyä, tämä jopa onnistuukin!

Palautusjuomana testasin siis Leaderin Natural Sport Protein Mixiä, makuna Mustikka-Vadelma. Tiedän että toiset sekoittavat jauheet vain veteen tai johonkin maitoon, mutta itse en tästä innostu. Laitan mielummin joukkoon myöas tuoreita hedelmiä tai marjoja, ja juon proteiinini muun smoothien sekana.

Jauhe tuoksui ja maistui sellaisenaan maistettuna raikkaalle, marjaisalle. Se sekoittui hyvin juomaan eikä suuhun jäänyt jauhoista suuntuntumaa. Maku oli oikeastaan aika hyvä ja tätä voisin kuvitella käyttäväni useamminkin. Maku ei ollut liian makea, mikä on hyvä sillä lisään halutessani omat makeutukset joukkoon ja yleensä tavoittelenkin enemmän raikasta kuin makeaa lopputulosta. Olen kerran kokeillut sekoittaa tätä puuron joukkoon ja toimi hyvin siinäkin. Lisäsin puuroon myös tuoreita marjoja ja mantelimaitoa, hyvää oli!

Olen kokeillut tätä ennen ehkä kahta kasvisproteiinijauhetta, joiden on tarkoitus olla marjan makuisia. Täytyy kyllä sanoa että tämä on tähän mennessä voittaja!

Proteiinijauhe sisältää siis riisi- ja herneproteiinia, mikä on ehkä seikka josta olen eniten innoissani. Vaikka nuo menevät maustamattomanakin, valmiiksi maustettu sekoitus oli huomattavasti kivempi smoothiessa.

Natural Sport tuotteita olen nähnyt ainakin Life kaupoissa ja työpaikallani Yliopiston Apteekin valikoimassa.

Natural Protein Marjasmoohtie


1/2 banaani
2dl mieleisiä marjoja, käytin puolet mustikkaa ja puolet mustaherukkaa
1rkl kuorittuja hampun siemeniä, tai muita siemeniä
3dl mantelimaitoa
25g Natural Protein Mustikka-Vadelma jauhetta

Koristele haluamillasi siemenillä, itse käytin chia-siemeniä.

Sekoita tehosekoittimessa kaikki tasaiseksi, lisää vettä kunnes saat mieleisesi koostumuksen.
Itse lisään aina marjat jäisinä jotta smoothie on ihanan kylmä ja virkistävä :)

Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top