K&K joins instagram

Eilisen Indiedays bileiden lopputuloksena, minä ja paras ystäväni tulimme siihen tulokseen että on aika oivaltaa mikä se instagram oikein on. Lisäksi muutama ruokabloggaaja vakuutti rinnalla, että siellä on hyvä jakaa kaikki kuvat mitä ei muuten täällä jaksa tai kehtaa! Kaksi viisi lasia viiniä ja minä olin myyty.... Aamulla kahvikuppi kouraan ja googlen ääreen... ''how to get started on instagram''. Vieläkään ei ole harmainta aavistusta miten tuo toimii, mutta onhan minulla jo kolme seuraajaa... ja yksi kuva. Seuraajien toivossa en toisaalta tuota perustanut, vaan ehkä enemmän ystävien kanssa sosiaalisoitumisen ja kuvien jakamisen ilon merkeissä. Mikä taitaa olla se tarkoituskin.   

Kuitenkin nyt kiinnostuneille tiedoksi, että minut löytää instagramista klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. Käyttää en vielä oikein osaa, enkä ymmärrä hashtag# juttuja, joten käytännön vinkit saa jakaa!

4 kommenttia

 1. Hehe, mahtavaa! Instagram-myyntipuhe taisi tepsiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tepsi! Ja mä olen aivan koukussa! Sitä ruokakuvien määrää joka sieltä löytyy! O.o!

   Poista
 2. Lisaa instagrammaajia! (heti oli pakko mennä sinnekin seuraamaan sinua :> ) Itse innostuin instagrammista pari kuukautta sitten ja loppua innostumiselle ei näy :)

  VastaaPoista
 3. sitä ruokapäiväkirjaa toivoisin taas :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top