Indiedays Blog Awards 2014


Siis ihan uskomatonta, että tuolla mä olen. Minun pieni blogi ja kasvissapuskat. En kyllä ikinä vertailisi itseäni mukana olevien blogien kanssa, sillä näen itseni aika pienenä tyyppinä blogimaailmassa. Kuitenkin, täällä mä tuijottelen omaa kuvakettani, vihrerpirtelöä juoden ja porkkanaa popsien (ei nyt ihan mutta tajuatte pointin...) Ja ylpeänä siitä, että kasvisruoka on edustettuna, mikä on varmaan tärkeintä!

Sitten vielä tämä edellinen listaus Suomen top 10 vegaaniblogit, jossa olen sijalla 5! Viisi! En olisi uskonut että minä edes mahdun listalle, mutta siellä sitä vaan ollaan. Tärkeintä minulle tässä kuitenkin on, että olen listalla mun lempiblogien joukossa.

Kiitos siis kaikille jotka olette tukeneet ja olleet mukana tämän blogin matkassa. Olen kasvanut blogin aikana teinistä aikuiseksi, muuttanut pois kotoa, ottanut kissoja ja hylännyt eläintuotteet ruokavaliosta. Vasta viimeaikoina alkaa tuntua, että tämä blogi on juuri sellainen, kuin mä sen haluan olevan. Mitä nyt nuo välilehdet vielä odottavat muokkausta.

Kiitos siis kaikille ja käykäähän äänestämässä suosikkeja. Äänestykseen osallistumalla voi voittaa lippupaketin 25.10 tapahtuvaan Indiedays Blog Awards - juhlaan. Mikäli lippupaketti osuu kohdalle, niin pirsekissä nähdään!

Äänestämään pääset TÄÄLTÄ.

11 kommenttia

 1. Ihanaa, ja lämpimästi onnea! Olet todella ansainnut paikkasi tuolla, varsinkin viime aikoina blogisi on ottanut aivan hurjia kehitysaskeleita, vaikka aina olen tykännytkin meiningistäsi.

  Tässä asiassa en usko vaalisalaisuuteen, niin voin paljastaa että äänestin TIETYSTI sinua!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kiitos Pipsa! Kyllä tällasella kannustuksella jaksaa ja päivä paranee<3

  VastaaPoista
 3. Onnea! Sulla on ihania reseptejä ja kauniit kuvat, vasta löysin sun blogin enkä malta oottaa että pääsen testailee reseptejä! :)
  http://photographyastrid.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kerro sitten, onnistuiko! Sullakin on ihan älyttömän kauniita kuvia. Varsinkin nuo viimeisimmän postauksen, tuo mallikin on kyllä upea.

   Poista
  2. No joo, jos onnistuis itekkin vähän ruokaa kuvailemaan, oon vähän huono kokkailemaan kun aina puuttuu puolet aineksista ja onnistun aina sotkemaan keittiön kaaokseen asti, mutta nää sun reseptit on niin kivoja että pakko kokeilla! :DD Kiitos ihan mielettömästi, ja joo malli oli kyllä upea, toi Reelika justiinsa voitti jonkun schwarzkopfin kilpailun tuolla Virossa ja pääs mainoskasvoks, oli aika huisii kuvata niin lahjakasta mallia! :)

   Poista
 4. Jee, Onnea kisaan! Täytyypä käydä katselemassa ehdokkaat ja äänestämässä.
  Tuo kymppilistaus oli minullekin täysi yllätys, ihan pikkutekijä kun ajattelin itsekin olevani :D Juttua ei muuten päässyt lukemaan tuosta linkista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Olen otettu, että pääsin tuohon kympin joukkoon :)! Vaikka ihan realistisesti olenkin mukana, kun katsoo ketä muita siellä on. Kiitti huomiosta, koitan saada sen toimimaan.

   Poista
 5. Onnea todella paljon! Upea saavutus jo nyt ja nyt vielä voitto kotiin! ;) Sinulla on kyllä aina hyviä reseptejä ja tykkään muutenkin lukea tekstejäsi + kuvat ovat kauniita. Olet paikkasi ansainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! ''voitto kotiin'' ei varmaan ole ihan tavoite, mutta hyvää näkyvyyttä vegejutuille ainakin näin lihattoman lokakuun aikaan :)<3

   Poista
 6. Onnea ehdokkuudesta! Kiva että vegeblogikin on nostettu mukaan kisaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Jep, samasta syystä mäkin iloitsen!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top