Pumpkin Challenge: Pumpkin Pie Oatmeal
Eilinen aamu alkoi hyvillä mielin. Mies lähti kouluun, minä avasin hänen kaikki kolme näyttöään ja yhden tietokoneen. Myös oma tietokone napsahti päälle. Opinnäytetyötä tehdessä oppii, että ei pidä nauraa toisen datauspisteelle ja sen miljoonalle osalle. Kun välilehtiä alkaa olemaan toistakymmentä auki samaan aikaan, kolme jättinäyttöä ja datausloossi ei aiheutakkaan samanlaista pilkkaa ja huvitusta kuin aiemmin.

Tänään vietin päivän ystäväni luona. Päivään kuului hyvä ruoka ja sitäkin parempi seura. Olen kiitollinen, että voin tehdä tämän oppariurakan näin hyvän ystävän kanssa. Yhteistyö sujuu ja näkemistä odottaa joka päivä. Seminaariin on helppo mennä puhumaan, kun voi luottaa toisen sooloilutaitoon omansa rinnalla. ''Kyllähän me jotain selitetään...? Joo joo katotaan sitten siellä tilanteessa että kuka sanoo mitäkin.'' Opinnäytetyö välillä vähän stressaa, joten aivan kaikesta muusta ei pidä ottaa liikaa paineita. Pienet paineet kuitenkin otetaan siitä, että mitä me syödään samalla kun kuunnellaan muiden seminaariesityksiä? Taateleita... tummaa suklaata? Onneksi punniste & säästä on koulumatkan varrella!

Yleensä tykkään juoda aamulla smoothien, mutta yhdestä banaanista ei saa kyllä mitään järkevää aikaan. Pengoin eilen kaappeja ja mietin surkeana, onko oikeasti pakko mennä kauppaan...
Päätin tyytyä puuroon. Vaikka olen puuron ystävä, viimeaikoina olen syönyt sitä aika vähän. Aamuisin kaipaan hedelmiä, marjoja ja kaikkea vihreää. Toisinsanoen nopeasti sulavaa ja energisoivaa ruokaa. Kaapissa oli yhden banaanin lisäksi viikonlopun jämäkurpitsaa, kooksmaitoa ja kourallinen pähkinöitä. Tiesin heti mitä  tehdä!

Jos kurpitsa puurossa kuulostaa oudolta, niin suosittelen hylkäämään ennakkoluulot. Jossain vaiheessa olin näkevinäni trendiä, jossa kesäkurpitsaa raastettiin puuroon? Tämä aamupala maistui aivan kurpitsapiiraalle, vaikka toki koostumuksessa oli hienoisia eroja.Pumpkin Pie Oatmeal

1dl suuria kaurahiutaleita
1dl kookosmaitoa
1dl mantelimaitoa
1dl kurpitsasosetta
2tl mantelivoita
1tl hunajaa
1/2 tl kanelia 
Ripaus suolaa

Päälle pähkinöitä ja banaai viipaloitunta


Keittele aineksia jatkuvasti sekoitellen. Käytin suuria kaurahiutaleita, joten niitä sai keittää hiukan pidempään. Anna puuron hautua rauhassa matalalla lämmöllä välillä sekoittaen. Kun kaurahiutaleet ovat turvonneet ja puuro on kypsää, siirrä se vielä vetäytymään muutamaksi minuutiksi.

Koristele ja nauti!

2 kommenttia

  1. Näyttää ihan superhyvältä! Ite oon juurikin samanlainen kuin sä: puuron ystävä, mutta sitä tulee kuitenkin syötyä niin harvoin! (onneksi "säännöistä" voi aina poiketa, ja sitä voi nauttia myös iltaruuaksi tai lounaaksi ;)) Aamuisin haluan itekin aina kaikkea vihreää ja raikasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Tosiaan, puuroa voisi hyödyntää enemmän myös välipalana. Olen jotenkin niin tunteen mukana menevä ihminen. Kun tulen väsyneenä ja nälkäisenä kotiin, haluan sitä mitä ekana tulee mieleen! Hedelmiä! Puuroa jos tekisi niin se kieltämättä uppoaisi, voihan aina laittaa niitä hedelmiä päälle tai sekaan :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top