Uusi nimi tutulle blogille


Kahvia & Kasvisruokaa

Tervetuloa seuraamaan uudelleen nimettyä blogiani.

Entinen nimi oli tullut tiensä päähän jo aikoja sitten ja uudistukselle oli tarve. Pitkään mietin, että minkälainen nimi kuvaisi nykyistä sisältöä ja minua parhaiten. Yhtenä päivänä kirjoitin paperille Kahvia & Kasvisruokaa, ja samalla totesin, että tämä se on. Kävin päässäni läpi myös englanninkielisiä nimiä, nimiä jotka eivät tarkoita mitään ja nimiä jotka tarkoittavat paljon. Silti mikään ei tuntunut olevan oma. En myöskään halunnut tehdä suurta muutosta, sillä K&K nimenä viehättää edelleen.

Kahvia & Kasvisruokaa on helposti lähestyttävä, yksinkertainen ja sisältörikas. Se on helppo kirjoittaa, helppo lausua ja kertoo sisällöstä ja blogin kirjoittajasta olennaisen. Juuri sitä haluan bloginikin olevan.

Kissoja & Kasvisruokaa, vanha blogin nimi, oli alun perin tuulesta temmattu idea. ’’No joku sen on oltava…’’ ja kas kuinka kävikään, viisi vuotta myöhemmin olin edelleen samassa pisteessä. Nyt kun blogini on löytänyt selvästi oman linjansa, minä olen 5 vuotta vanhempi ja varma siitä mistä haluan kirjoittaa ja miten haluan syödä ja elää, onkin muutos paikallaan. 

Ainakin minä olen tyytyväinen. Minä olen aikuinen (tai ainakin yli 20 vuotias) ja nyt on bloginikin. 


Sitten lisää uutisia! Olen varmaan viimeinen ruokabloggaaja universumissa jolla ei ole ollut Facebook sivua käytössään! Uuden nimen kunniaksi, minua voi nykyään seurata myös:


Toiveina on, että facebook toimii arkisena inspiraation lähteenä, matalan kynnyksen tutustumiseväylänä ja helppona tapana pistää hyvät reseptit ja ohjeet jakoon. Katsotaan mitä tästä tulee.

Tervetuloa tykkäämään, jakamaan ja herkuttelemaan!

16 kommenttia

 1. Voi vitsit tää uus ulkoasu on todella kiva, sopii sun blogille!! :)

  Ps. ei hätää, mullakaan ei oo vielä Facebook sivua mun blogille.. Ehkä mä sen joskus vielä teen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkä joku päivä, kun aika on oikea !

   Poista
 2. Nimenmuutos on sopivan hienovarainen, että edelleen tietää mistä blogista puhutaan. Nätti tuo otsikkokuvakin!

  Ja ei, et ole viimeinen, jonka blogi menee facebookiin. Minä olen se viimeinen dinosaurus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinen tai ei, mutta täällä huutelee toinenkin dinosaurus, joka ei ole ajatellutkaan tekevänsä facebook-sivua blogilleen :DD Me ollaan Paulan kanssa aina jotain vastarannankiiskejä (esim. se taannoinen indiedays-juttu..)

   Mutta Liisa, tosi kiva nimi ja ihanan raikas banneri! Kahvi ja kasvisruoka, siinäpä elämäni kaksi kovaa K:ta. :)

   Poista
  2. Paula, kiitos kovasti. Mä vähän hainkin sitä, että ''identiteetti'' ei katoa.

   Anni,mäkään en alussa ajatellut ja vielä kuukausi sitten olisin sanonut että nevörevör. Niin sitä muuttui ajatukset. Mulla ei blogin kanssa ole mitään selvää ''puolta / vastaan' asennetta juttuja kohtaan. Inspiroidun itse todella paljon muista blogeista ja uuden kokeilu on ollut ainakin tähän mennessä ihan onnistunut. Aina voi peruuttaa jos ei tykkääkkään :D

   Poista
  3. Ja tosiaan kyllä uusi nimi kuvaa omaakin elämän sisältöä aika hyvin :)!

   Poista
 3. Tää uusi ulkoasu on tosi kiva ja raikas! :)

  VastaaPoista
 4. Mutta missä on se kahvi yläbannerissa? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se joskus sinne ilmestyy :) Nyt siellä on vain sitä kasvisruokaa!

   Poista
 5. Tuo banneri on todella kiva! Kävin tykkäämässä niin omana kuin blogin sivuna fb:ssä. Mukavaa pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lemmi! Huomasinkin että sinne ilmestyi tuttu nimi, hyvää pääsiäistä myös sulle<3

   Poista
 6. Tykkään paljon sekä uudesta nimestä että ihanasta bannerista! :-) (ja viimeisestä kuvasta<3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että uudistukset toimivat! Kiitos Larissa<3

   Poista
 7. hei, mietin että onko blogin muutos vielä vähän työn alla, kun mitkään noista bannerin alla olevista linkeistä ei toimi? tykkäsin siitä kun esimerkiksi ainesosa linkistä pääsi selailemaan kaikkea mitä tekisi mieli tehdä, tai jos kotona lojui vaikka ylimääräisiä banskuja niin sieltä vaan sitten klikkasi banaania luettelosta ja heti löytyi käyttökohteita. tai se makeat ja suolaiset osio, nyt kun linkit eivät enää vie mihinkään. anteeksi että tämä kommentti on tosi sekava ja puolet lauseista eivät ole varmaan lähellekään kieliopillisesti oikein tai eivät ainakaan selosta kunnolla mitä haluan sanoa. mutta, toivottavasti tajusit pointin.

  VastaaPoista
 8. Hei! kyllä ehottomasti tulee korjautumaan tämä asia, ei hätää. Ja tajusin pontin oikein hyvin. Yritän kesän aikana pistää blogin lopulliseen kuntoon, minkä töistä kerkeän :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top