#VEGEMENU by Aino & Liisa - Vappu 2015!


Huomenta kaikille! Minulla on ihan mahtava uutinen. 

Nimittäin gluteeniton ja vegaaninen vappumenu ja #VEGEMENU postaussarjan ensimmäinen osa on täällä NYT. Tästä olemmekin jo vihjailleet, mutta nyt menu on kaikkien luettavissa ja omalle tietokneelle, tabletille, kännykälle ladattavassa muodossa. Feel Good Kitchen blogia pitävä Aino ja minä olemme toteuttaneet sen yhteistyössä innostuen ja ideoiden. Menu koostuu ihanista salaateista, joita voi nauttia tofuvartaiden ja leipien kera. Leiville voi sipaista hiukan erilaisia tahnoja ja jälkiruoaksi nauttia donitseja ja kakkutikkareita. Menun voi toteuttaa sellaisenaan, tai valkata herkullisimmilta kuullostavat ohjeet päältä. Miltäs kuulostaa?


#VEGEMENU: Vappu 2015

Paahdettu vihannes-perunasalaatti
Raikas mangosalaatti

Aasialaiset tofuvartaat

Menu löytyy kokonaisuudessaan tekstin lopusta ja sen voi sieltä ladata tai vaikkapa tulostaa itselleen. Menussa on täysin uusia ohjeita, muutama vanha sekä ohjeita jotka on kehitetty erityisesti vappua ajatellen, mutta julkaistu aikaisemmin. Blogeissa aiemmin julkaistut ohjeet löytyvät myös linkkien takaa.  Tämä on ensimmäinen kerta kun julkaisemme yhdessä isomman kokonaisuuden, joten kaikenlainen palaute on enemmän kuin tervetullutta. Myös toiveita tulevasta otetaan avosylin vastaan! Ennen kaikkea toivomme, että menut olisivat innostavia, käyttökelpoisia ja inspiroivia teille lukijoille. 

Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu #VEGEMENU kokonaisuuksista ja ruokapöytiin ilmestyisi herkullisia kasvisruokia. Olemme molemmat myös Facebookissa ja menut saa ehdottomasti pistää jakoon kavereille tai tägätä instagramissa #vegemenu. Näin myös me voimme käydä kurkkimassa, mitä kaikkea olette herkutelleet. Minä löydyn instagramista @liisalla ja Ainon löytää @feelgoodkitchen nimellä, joten menoa voi seurata myös sieltä. Toivottavasti oma intomme tarttuu myös teihin!

Pidemmittä puheitta, nauttikaa herkuista, kuvista ja kokkaamisen ilosta!


Ihanaa ja aurinkoista perjantaipäivää ja vapputunnelmia kaikille.


6 kommenttia

 1. Sanoin just Ainollekin, että tää on ihan mahtava idis, ja varmasti moni hyötyy tästä! Mä ja Laura napataan tästä ainakin ideoita meijän vappubrunssille! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos kovasti! Sitä me toivommekin, että ihmiset innostuisivat kokeilemaan ehkä yhtä ohjetta, ehkä useampaankin! Pistäkääs kuvia jakoon sitten teidän brunssilta: )

   Poista
 2. No tästä paremmaksi ei voi vappumenua laittaa.
  Ihanan raikas ja keväinen kattaus!
  Marssinpa samantien ruokakauppaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitti Elma! Ja kiva kuulla sustakin taas ;)

   Poista
 3. Vaikuttaa niin herkulliselta!
  Teen ehkä rikoksen ja valmistan vappumenua vapun ulkopuolellakin, tuo mangosalaatti kuulostaa niiiin hyvältä, että voisin tehdä sitä jo vaikka samantien.

  Nää menut on kyllä tosi kiva idea, varsinkin jos ei ole tarvetta koko kattaukselle, niin voi poimia palasia ja tehdä niitä, mutta saa kuitenkin vähän ideaa millaiset ruuat voisi sopia keskenään, eikä tarvi itse ruveta pohdiskelemaan. Hyvä te!
  Kuva kuolattavanarvoisista tofuvartaista olis voinut olla kiva, niin olisin voinut syödä sen alkupaloiksi silmilläni (ellei sitten oo käynyt niin että tää ruoan loiste on sokaissut mut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Ehdottomasti sopii kaikkiin kevättunnelmiin, vaikka vappu oli ja meni! Kiva kuulla että menuista tykätään, meillä onkin uusia ideoita jo tulevan varalle!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top