Uutisia ja Arvonta

Huomentaa! Ihan tärisen innosta kun pääsen jakamaan tämän teille!

Kuten lupasin, minulla on teille kaikille kerrottavaa. Kesä oli täynnä vilskettä ja tekemistä. Tein kahta työtä (teen edelleen) ja suoritin kurssitehtäviä, bloggasin kun ehdin. Valmistun nyt syksyllä vihdoinkin terveydenhoitajaksi ja edessä ovat uudet tiet jotka toivottavasti johtavat siihen, että keksin vielä seuraavan opiskelupaikan itselleni. Blogissa on nyt viimepäivät ollu vähän rauhallisempi meno, sillä vaikka ruokaa olen laittanut, se päätyi jonnekkin aivan muualle kuin tänne. 

Kesällä tapahtui päätöksiä. Nimittäin minä ja mieheni täytimme hiukan lomakkeita, kirjoittelimme kortteja ja suunnittelimme tulevaa. Minä harjoittelin uutta allekirjoitusta salaa kuittien kulmiin. Asia huipentui viime perjantaihin, jolloin menimme naimisiin Vantaan maistraatissa! Tästä edespäin neiti Kirikal onkin historiaa ja minä olen nykyään rouva Soultanis. Hurjaa!


Hääjuhla pidettiin äitini luona ja paikalle tuli vain kaikista lähimmät ja tutummat ystävät ja sukulaiset. Halusimme mahdollisimman pienen tilaisuuden vihkimisen jälkeen ja erillisen tilan vuokraaminen tai sadan ihmisen kutsuminen ei ollut missään vaiheessa edes harkinnassa. Jännitin kovasti ihmismäärää, sillä vaikka kutsuimme vain läheisimmät, tuntui numero silti suurelta. En ole suuressa porukassa viihtyvä enkä varsinkaan halua huomiota itseeni. Onneksi voin sanoa, että jännitys osoittautui turhaksi. Päivä oli todella ihana ja iloitsin jokaisen läsnäolosta täysin rinnoin.

Pienenä aina sanoin, etten halua mennä naimisiin. Minun ei pitänyt myöskään luopua sukunimestäni, eikä avioliitto ollut tärkeää. Kun tapasin nykyisen aviomieheni, asiat alkoivat vuosi vuodelta muuttumaan. Yhtäkkiä naimisiin meno tuntui luontevalta, avioliitto tuntui merkittävältä ja omasta sukunimestäni olin valmis luopumaaan empimättä. Hääjuhlista en koskaan unelmoinut ja alusta asti oli selvää, ettei suuria juhlia valkoiseen mekkoineen ole tulossa. Halusin vain olla naimisissa, en niinkään odottanut kalliissa ravintolassa kosintaa tai hunnun sovittelua. Odotin sitä, mikä tulee sen kaiken jälkeen. Tästä asiasta olimme hyvässä yhteisymmärryksessä mieheni kanssa, joten häiden suunnittelu oli helppoa. Usean vuoden yhdessäolon jälkeen koin meidät niin perheeksi, että tuntui jo oudolle kutsua miestäni poikaystäväksi. Meistä tuli vuosien varrella me, ei pelkästään minä ja hän. 

Häiden jälkeen elämä jatkuu samanlaisena kuin ennenkin. Mikään ei muuttunut ja samalla kaikki muuttui. Olen edelleen onneni kukkuroilla, juoden aamukahvia jossa on nokare hääkakun kuorrutusta. Kaikki on niin kuin pitääkin. Nyt neljä vuorokautta naimisissa olleena olen vakuuttunut: hääpäivä oli ihana, mutta parasta on tämä hetki ja jokainen päivä joka tulee sen jälkeen. 

Koska täällä meillä on ihana oma yhteisö ja monet lukijat ovat käyneet jo tutuksi, tietenkin halusin jakaa asiaa myös täällä. Lisäksi halusin tarjota teille jotain kivaa ilouutisen kunniaksi. Lähestyin Sugar Helsingin ennestään tuttuja tyyppejä ja kysyin, onko heillä ideaa mitä voisin tarjota juuri teille. Sain ihanan mahdollisuuden arpoa yhdelle lukijalle Nature’s Design lasisen juomapullon. Olen ihastellut kyseisen sarjan tuotteita jo pitkään ja erityisesti kahvikupit ja lasiset pullot viehättävät silmääni. Jos olette käynet Hymy Raw Food Cafessa, niin olette varmaan nähneet ihanan vesikarahvin ja kauniit pyöreälinjaiset vesi- ja kahvikupit. Väitän että vesi maistuu niistä paremmalle, vaikka tämä ei ole ihan uponnut kaikille tutuilleni…

kuva täältä

Arvottavaksi valikoitui Lagoena-vesipullo, joka on puhalliettu lyijyttömästä lasista ja sen malli on kultaisen leikkauksen mukainen. Pullossa on tiivis puinen korkki ja luononkorkkinen suojakuori. Mahtavaa mielestäni on, että pullosta on tehty kestävä. Tämä tarkoittaa sitä, että se kestää jopa 70 asteista nestettä ja näin ollen voit huoletta ottaa vaikka teesi pullossa työpisteelle tai retkelle mukaan. Suojakuoren voi (ja pitää) luonnollisesti irrottaa pesua varten. 

Olen itse lasisten pullojen fani, joten ei ollut vaikeaa valita arvottavaa tuotetta. Minulla on aina lasinen purkki smoothielle, vedelle ja eväille. Muovisia pulloja käytän pari kertaa ostamisen jälkeen, kunnes alan haistelemaan niitä epäillen. Käytän myös aikaa kiitettävästi siihen, että yritän käännyttää miestäni lasipullojen käyttäjäksi. Ihan vain siksi, koska sitä rutistunutta ja vanhaa muovipulloa on vain niin kamala katsoa. Tähän mennessä käännytysyritykset ovat jääneet vain…. noh.. yrityksiksi. Toivottavasti kuitenkin te innostutte Lagoena pullosta yhtä paljon kuin minä. 


Arvonnan päätin toteuttaa tällä kertaa facebookissa, klikkaa TÄSTÄ suoraan Kahvia & Kasvisruokaa sivulle. 

Osallistu arvontaan tykkäämällä sivusta ja kommentoi, minkälaiseen käyttöön haluaisit Lagoena pullon itsellesi. Kaipaatko uutta vesipulloa vai meinaatko juoda siitä iltapäiväkahvit? Töihin vai eväsretkelle? 

Arvonta päättyy tasan viikon päästä, eli ensi viikon tiistaina. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti facebook viestillä. Laita kommenttiisi myös maininta, mikäli haluat että sinuun otetaan yhteyttä muulla tavalla. 

Jos arpaonni ei suosi, niin nettikaupasta voi tilata itselleen tuotteita -20% alennuksella, LIISALLA koodia käyttämällä. Koodi on voimassa 30.9.15 saakka Itse haaveilen ainakin tästä mukista, lasisesta pillistä ja Chakra laseista. Olisikohan tässä häälahjan paikka itselle…?

Hyvää tiistaipäivää kaikille ja käyhän klikkaamassa itsesi arvontaan mukaan.

Onnellisin terkuin, mrs. Soultanis

35 kommenttia

 1. Hurjasti onnea teille! Minä käyttäisin pulloa teen juomiseen puutarhassa tai läheisellä rannalla. :D Säilyisi tee kuumempana pullossa eikä läikkyisi niin helposti kuin kupista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Hyvä pointti muuten tuo läikkyminen, itsekin aina läikytän juomani kaikkialle...

   Poista
 2. Liisa jumatsukale! Onnea ihan tuhannesti! <3 Itse käyttäisin tota pulloa varmasti ihan arjessa vain :) Jouduin justiinsa heittämään mun lasijuomapullon roskiin, koska mun tahini räjähti laukkuun, ja sotki koko pullon. :(

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa Liisa, jättimäiset onnittelut teille molemmille! <3 Kirjoitit niin älyttömän kauniisti teistä ja avioliitosta, että tuli melkein tippa linssiin. Kiitos tämän ison asian jakamisesta ja kaikkea ihanaa teille jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä tässä kanssa tihrustin vähän jälkikäteen kuvia katsellessa ja tekstejä kirjoittaessa, kun piti häissä olla niin reipas :D

   Poista
 4. Voi Liisa, näytät upealta. Onnellinen teidän puolesta<3

  VastaaPoista
 5. Onnittelen! :) Ja täytyypä käydä kurkkaamassa itse arvontakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva, käy ehdottomasti, ellet ole jo niin ehtinyt tekemään! :D

   Poista
 6. Sydämelliset onnittelut! 💖💖

  VastaaPoista
 7. Sydämelliset onnittelut! 💖💖

  VastaaPoista
 8. Yhhyhyhhyy :')


  Ihana team-soultanis <3

  t. yläkerran yyhyhyhyhyh

  VastaaPoista
 9. Ottaisin mukaan retkelle! Onnea!

  VastaaPoista
 10. Oikein paljon onnea, tällaisista ihanista asioista on aina mukava lukea :)

  VastaaPoista
 11. Voi onnea, ihana kirjoitus! Minäkin menin vastikään mieheni kanssa naimisiin, kesäkuussa Oulun maistraatissa, ja juhlat pidimme vain perheidemme kanssa. Meillä kaikki tehtiin "ulkosesti pienesti" mutta suurella tunteella - ja joka päivä tunnen olevani vaan entistä onnellisempi ollessani rouva Salmela ^_^ <3
  Kaikkea ihanaa ja hyvvää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea myös teille <3 Kyllä samaa mieltä siitä, että isommat häät olisivat voineet joka ''pilata'' koko homman ainakin minun osaltani (olen kova jännittämään) eikä yksi päivä ole arvojärjestyksessäni niin korkealla sijalla, että haluan siihen rahaa tuhansia käyttää. Vaikka ymmärrän toki, että monelle se on haaveen toteuttamista enkä yhtään väheksy sitä, niin omalla kohdallani tärkeämpää on juuriin tämä hetki ja loppuelämämme :)

   Poista
 12. Tuhannesti onnea naimisiin menosta! Ja kiitos todella hyödyllisestä, ihanasta blogista, josta on ollut suuri apu kasvissyöjäksi ryhtyessä :)
  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna<3 Ja ihana kuulla että blogi on ollut hyödyllinen, toivotaan että sama jatkuu!

   Poista
 13. Voi että, hurjasti onnea Liisa! <3

  VastaaPoista
 14. Hui kuinka ihana uutinen! Itse olen edelleen sillä linjalla, että ei naimisiin, mutta kai se vaan menee omalla painollaan, jos sen oikean ihmisen tapaa. Paljon onnea teille nyt ja tulevaan <3

  Ainiin, ja kiitos mahtavasta blogista! Ihanien reseptien lisäksi on niin kiva lukea sun kirjoituksia, kun niissä on jotenkin pikkuisen ironinen ote. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Essi, mäkin olin ihan vakuuttunut! Ja vielä että ''no jos naimisiin , niin olen forevör Kirikal!'' ja tässä sitä ollaan :D Elämä muutaa ihmistä. Mun mielestä on ihan ok elää yhdessä toisen kanssa olematta naimisissa, pitää oma sukunimi tai että mies ottaa naisen sukunimen. Kaikki sallittua mikä itsestä tuntuu hyvälle. Tärkeämpää on kuitenkin ehkä antaa itselleen lupa muuttaa mieltään tilanteen tullen ja elämän edetessä, jos niin on tapahtuakseen.

   Ja kiitos palautteesta, yritän välillä olla vähemmän kyyninen mutta kai se paistaa läpi se oma ironinen huumorintaju ja elämänasenne hehee... :D

   Poista
 15. Kirjotit niin kauniisti teistä! Ihanaa avioelämää ja onnea tosi paljon molemmille :) !

  VastaaPoista
 16. Ihanaa lukea tällaisesta uutisesta! Onnea tuhannesti tuoreelle avioparille. Rakkaus on niin ihana asia! <3

  VastaaPoista
 17. Onnea teille!! Mukana arvonnassa ja käyttäisin köökin pöydällä näkyvissä :) Sen verran kaunis ompi tuo...
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Onnea ja iloa Teille! Lasipullosta olisi paljon iloa minulle ja sille tulevalle mielelleni ;) Yhteiset puuhastelut ja koti kaipaavat muovimassan keskelle niitä järkevämpiä vaihtoehtoja!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top