500 Postausta ja Herkkuja Sinulle


Ylpeänä voin kertoa, että tämä on K&K blogin 500 postaus! 

Haluankin kiittää ihan kaikkia ihanista kommenteista ja kannustuksesta jota olen saanut. Blogi jatkaa eteenpäin menoa ja edessä on aivan varmasti huippuhetkiä.  Tällä hetkellä ruudun takaata löyty sekä herkulliset että kiitolliset tunnelmat.

Nyt haluan lähettää ehkä juuri sinulle rakkauskirjeen, joka saa sydämen sykkimään iloa ja lämmittää mieltä! Juuri sitä, mitä te kaikki minulle tuotatte, kun olette hengessä mukana, kokeilette reseptejä ja jätätte kommentteja. Postiin lähtevä rakkauskirje sisältää maailman parasta raakasuklaata ja lämmittävää teetä. Kuvista varmaan jo päättelit, että mitä on luvassa. Ps. En todellakaan tiedä mitä tekisin ilman tuota inkivääri-sitruunateetä!

En osaa muuta sanoa kun että iso kiitos just sulle ja jatketkaan samaan malliin, eikös?

Klikkaa itsesi tästä blogin Facebook sivuille ja tykkää, ellet ole niin jo tietenkin tehnyt. Jätä vapaamuotoiset terkut facebook sivuilleni tämän postauksen kommenttiin, ja olet mukana herkkuarvonnassa. 

Pistän viestiä onnekkaalle tasan viikon päästä, 22.3.2016 tiistaina. 

Muistathan, että blogiani voi seruata myös Bloglovinissa, Pinterestissä, Instagramissa ja tietenkin siellä Facebookissa.

K&K kiittää!
3 kommenttia

 1. Eikä, itselläni ei ole fasebookkia. Voiko osallistua blogin kautta. Ja onnea 500 postauksen johdosta. Olen jo parin vuoden ajan seuraillut ja lukenut postauksia ja reseptejä on tullut kokeiltua. Kiitos niistä.

  VastaaPoista
 2. Jiihuu! Ei ole täälläkään Facebook-tiliä, mutta ilmoitan silti: KIITOS sinnepäin viihduttävistä teksteistä, hyödyllisistä budjettivinkeistä ja ainakin miljoonista vegeresepteistä. Mulle tää blogi on ollut suuri innoittaja ja opettaja erityisesti kun olin siirtymävaiheessa vegaaniruokavalioon. Tässä blogissa parannetaan niin lautasen sisältöä, mieltä kuin maailmaakin. Jatka samaan malliin, Liisa!

  VastaaPoista
 3. Jeii onnittelut! Psst löysin sun pinterestin ja <333<3<3 *sydänsilmäemoji*
  Kaikkea hyvää sinulle! Huomenna ehkä sitä kvinoaleipää tekemään... ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top