Testissä Best bites herkkuboksi + ARVONTA

Hyvää vuotta 2017! 

Tässä kohti olisi hyvä tehdä jonkinlainen yhteenveto kuluneesta vuodesta. Pohtia syvällisiä lupauksia tulevalle ja koota lempipostauksiani yhteen. Kuluneen vuoden vauhti on kuitenkin edelleen päällä ja aikaa yhteenvedoille ei just nyt ole. Tähän saumaan ajattelin esitellä teille kuitenkin aika herkullisen paketin ja lupauksen siitä, että loppuviikosta blogissa on maailman tahmasimmat ja herkullisimmat browniet. Noin, nyt se on musta valkoisella, pakko saada aikaan. Mitä teillä on suunnitteilla tulevalle vuodelle? Uusi vuosi tuntuu aina siltä, kun elämä alkaisi puhtaalta paperilta. Silti en koskaan tee elämässäni sen suurempia muutoksia uuden vuoden kunniaksi. Hyvä niin, ehkäpä se tunne on tärkein. Minulla on kuitenkin suunnitteilla panostaa tehokkaaseen ja käytännölliseen arkiruokailuun ja itseni kehittämiseen food prep mestariksi. Tästä kuulette siis vielä lisää vielä!

Minuun otettiin ennen joulua yhteyttä ja kysyttiin, haluaisinko testata Best Bites boksia. Kysessä on joka kuukausi saapuva herkkulähetys, joka sisältää asuperfoodeja, uutuuksia, luomua ja kaikkea sellaista. Koskaan et tiedä mitä on tulossa, mutta todennäköisesti yllätyt positiivisesti. Tartuin tarjoukseen, sillä samalla sain myös mahdollisuuden pistää jollekin teistä paketti tulemaan. Sehän jos mikään minua ilahduttaa aina!


Joulukuun paketti sisälsi joulun teemaan sopivia herkkua. Mustikkaglögiä, gluteenittomia pipareita, alkoholitonta kuohuvaa uuteen vuoteen. Tuotteet olivat lähes kaikki sellaisia, joita en ollut aiemmin kokeillut tai nähnytkään. Yllätys- ja uutuuspisteet ovat siis ansaittuja. Pettymyksen toi kuitenkin fakta, että boksi ei ollut vegaaninen. Tietenkään tätä ei myöskään missään väitetty, mutta välillä huomaan eläväni omassa vegekulpassa jossa automaattinen oletus on, että tietenkin tämmöinen paketti kuuluu siihen mun kuplaan. Muutamat tuotteet löysivät siis uuden omistajan lähipiiristäni ja mainittakoot että valtaosa boksin sisällöstäsopi minulle kuitenkin erinomaisesti. 

Uusia tuotteita on aina kiva päästä testaamaan ja testailujen kautta kaappiin on rantautunut vakkariksi yhtä sun toista. Mä en myöskään voi kieltäytä mahdollisuudesta, että saan ovelle tuotuna (tai postikin riittää) suklaata. Esimerkiksi paketissa ollut Speed & Bean merkkinen chili-limesuklaa sulatti mun sydämen kyllä hetkessä. 

Boksia toimitetaan koko Suomen alueelle ja Helsingissä muutamilla alueilla toimitus tapahtuu ihan kotiovelle saakka. Tämähän on vähän kuin ruokaihmisten livbox! Lemppariksi nousi ehdottomasti talvinen Pukka three cinnamon tee ja siemennäkkäri leivontaseos, joka pelasti pari päivää sitten ‘’meillä on vain kissanruokaa kaapissa’’ tilanteen. Myös alkoholiton kuohuva kului uuden vuoden aattona. Best bites nettisivuilta pääset näkemään mitä aiemmissa bokseissa on ollut sisällä.


Nyt on myös teidän vuoro päästä testaamaan pakettia. Arvonta tapahtuu facebookissa jonne pääset linkkiä klikkaamalla. Kerro siellä vapaamuotoiset terkut, mitä mieltä olet tällaisesta boksista ja voit päästä testaamaan tammikuun pakettia. Aikaa osallistua on viikon loppuun saakka, eli 8.1.2017. 

Jos haluat tilata paketin itselle tai lahjaksi,  saat myös edun BestBites box palveluun. Saat koodilla BLOGIKK50 -50 % ensimmäisestä paketista, eli paketin hinnaksi tulee 19,95 € (norm. 39,90 €/kk). Tarjous koskee jatkuvaa tilausta, jonka voi irtisanoa koska vain tilauksen alkamisen jälkeen 1 kk irtisanomisajalla.

Hyvää vuoden 2017 alkua ja muistakaas tulla tänne kurkkimaan sitä luvattua brownieohjetta loppuviikosta!


2 kommenttia

  1. Mulle on tullut nyt marras- ja joulukuun paketit ja oli se aika järkytys kun marraskuussa tuli purkki "järkisärkeä" ja aika monta muuta ei minulle sopivaa tuotetta. Onneksi avopuoliso pelasti täydelliseltä kriisiltä uhrautumasta maitosuklaille ym. , mutta kyllä tämä pisti miettimään. Katson mitä ensi kuun paketti tuo tullessaan ja sitten päätän jatkosta :) Ihanaa vuotta 2017 Liisa!

    VastaaPoista
  2. Tuo glögi oli ihanaa, vihdoinkin ei 'tönkkösokeroitua' glögiä :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top