Vege Caesar salaatti!


Caesar salaatti on klassikko, mutta kun joskus pienenä opin sen sisältävän anjovista, herkku muuttui ällöksi. Siitä onkin vuosia kun olen viimeksi caesaria syönyt. Olen ollut töissä Stokkan herkussa ja lukioikäisenä latonut ihmisille caesaria evääksi rasioihin vaikka millä mitalla. Siellä tuli vähintäänkin taottua päähän, että caesar on hyvä juttu ja sitä kannattaa ostaa. Aivopesu tapahtui jo ensimmäisen työviikon aikana, caesar on hyvää caesar on hyvää. Olin jo silloin kasvissyöjä ja salaatti jäi tältä osin maistamatta. Nyt tilanne on toinen!

Caesar salaatissa se juttu on nimenomaan se salaatinkastike. Muutenhan koko homma on todella yksinkertainen. Rehellisyyden nimissä mainittakoot, että en ole täysin varma miltä se anjovisepävegaaninen kastike maistuu. Olen kuitenkin täysin varma siitä, että tämä kastike oli ai niin hyvää!

Olen välillä lyhyesti maininnut, että teen hommia Wheatyn somen puolella. Täällä facebookin puolella ja täällä Instagramin puolella voi nähdä aina välillä mun tuotoksia. Noh, tämä tietenkin tarkoittaa, että minun tulee maisteltua aika paljon noita Wheatyn tuotteita. Ja voihan pirulainen, mä olen niin koukussa vegeschnizel leikkeleisiin. Tämän parempaa täytettä en tähän salaattiin olisi voinut keksiä. Alunperin olen ohjeen löytänyt saksaksi täältä Wheatyn sivuilta, mutta kiitos google kääntäjän, sain sen myös omaan pöytään suomeksi.

Pikaiset terkut täältä kiireen keskeltä ja toivottavasti salaatti maistuu. Palaillaan!

Vegaaninen Caesar salaatinkastike:

50ml kaurakermaa
30ml vettä
25ml oliiviöljyä
10ml sitruunamehua
4rkl ravintohiivahiutaleita
1-2tl kapriksia
2tl sinaappia
1/2tl valkosipulijauhetta

Salaattia varten:

vihreä slaattipeti
1pkt Wheaty vegeschnizel leikkeitä pannulla paistettuna
1 avocado


Sekoita kaikki kastikeainekset tehosekoittimessa tasaiseksi, kaada salaattisi päälle ja tarjoile heti.
Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top