Tervetuloa seuraamaan uusia kuvioita!


Kaikki kuulolle!


Olette varmaan huomanneet, että täällä on ollut vähän hiljaista. Vähän on ehkä väärä sana. Täällä on ollut todella hiljaista. Kiireiden ja yllättävän vuoden lisäksi siihen on myös syynsä. Mä olen puuhaillut uuden sivuston parissa, jossa tulen jatkossa jakamaan intohimoani hyvään ruokaan ja helpompaan arkeen.
Olen ystäväni kanssa pitkään miettinyt, että olisipa kanava johon voisimme yhdessä purkaa innostuksemme arkiruokiin, värikkäisiin herkkuihin ja vinkkeihin vegeruoasta. K&K blogi on ollut niin pitkään ihan mun juttu, että tuntui luontevalta aloittaa puhtaalta pöydältä - yhdessä. Tämä blogi ei katoa mihinkään ja sisältöäkin on luvassa vielä. Klikkaa kuitenkin itsesi myös uuden sivuston pariin. On hyvin mahdollista, että ensi vuoden puolella, uudet reseptit julkaistaan vain siellä.


Sen jälkeen kun meistä tuli lapsiperhe, arjen haasteet, rutiinit ja kiinnostukset ovat olleet hyvin erilaisia. Vaikka aiemmin terkkarin tutkinto ei minua juuri liikuttanut, nyt sisäinen terkkari nostaa enemmänkin päätään ja lapsiperheiden ruokailu ja terveys kiinnostaa entistä enemmän.


Tervetuloa lukemaan Vege it! sivua!

Sisältöä on jo pikkuisen, mutta annathan anteeksi keskeneräisyyden. Sivua kyhätään entistä toimivammaksi pikkuhiljaa. Vege it! Tavoitteena on vastata sun arkiruokapulmiin, olit sitten lapsiperhe, yksin asuva tai kiireinen työssäkäyvä. Puhumme helposta, värikkäästä ja innostavasta kasvisruoasta. Vastaamme kysymyksiin, kuten mitä vegeilijän ostoskassissa oikein on ja miten tutustuttaa pienet kriittiset apukokit parsakaaliin?

Vege it! Löytyy Instagrmista, Bloglovinista ja Facebookista. Olen ihan super innoissani, että saan vihdoinkin jakaa tämän teidän kaikkien kanssa. Klikkaa itsesi mukaan joohan!!2 kommenttia

  1. Oii mitä värejä uusi blogi on täynnä! Ihan mahtavaa että pistitte pystyyn uuden blogin :) Ja että tämä blogi kuitenkin vielä säilyy, sillä täältä olen löytänyt mitä mahtavimpia reseptejä omaan arkeen. <3 Kiitos.

    VastaaPoista
  2. Tää uus blogi konsepteineen on niin sopiva mun elämäntilanteeseen tällä hetkellä, hienoo!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top