Minä

Hei, ja mukavaa että eksyit blogiini.

Olen Liisa, ja pitänyt blogiani monen vuoden ajan. Alussa bloggaus oli kokeilua, reseptien talteen laittamista itseäni varten. Pikkuhiljaa huomasin, että myös jokunen toinen on kiinnostunut siitä, mitä meillä syödään. Hiljalleen lukijat lisääntyivät ja blogi alkoi muodostua omanlaiseksi.

Kirjoitan blogin nimen mukaisesti kasvisruoasta. Blogini ohjeet ovat munattomia ja maidottomia, joten ne sopivat myös vegaaneille. Noudatan itse suurilta osin vegaanista ruokavaliota, mutta yritän pysyä rentona asian suhteen. Kotiin ei osteta eläinkunnan tuotteita, mutta tärkeintä minulle on tasapainoinen ja hyvinvoiva olo. Olen kiinnostunut terveydestä ja terveellisistä valinnoista ja yritänkin blogissa jakaa vinkkejä, miten omasta arjesta saisi helposti ja herkullisesti terveellistä ja nautinnollista.

Olen ammatiltani terveydenhoitaja, sekä olen aina kiinostunut ravitsemuksesta tieteenä. Vaikka luen ja opiskelen aiheesta paljon, blogissa esiintyvät ohjeet ovat aina omia mielipiteitäni. Olen kriittinen lukija ja en niele väitteitä ilman kunnon perusteluja ja lähteitä. Samasta syystä blogissani en juuri tutkimuksia linkittele ja ehdottomia väitteitä esitä. Toisinaan innostun kuitenkin pohtimaan ruokaan liittyviä ilmiöitä ja kertomaan ajatuksisstani.

Kaikenkaikkiaan, puhukoot valintani ja reseptini puolestaan!

Ennen kaikkea toivon, että K&K on hyvän olon ja uusien ideoiden kanava.

Älä arastele jättää kommenttia tai ottaa yhteyttä minuun!

...ja tervetuloa.Ei kommentteja

Kaunis kiitos kommentista!

Back to Top